Dag 22 - Det här upprör mig

Oj, det här kan bli ett väldigt långt inlägg, för det finns väldigt mycket i denna sjuka konstiga värld som upprör mig. Men kan väl ta typ de 3 första grejerna jag kommer på.

Nr 1. DJURPLÅGERI

Djurplågeri är nog de vidrigaste jag vet. Äckliga, hemska människor som dödar och gör oskyldiga djur illa. Varje gång jag hör, ser eller läser om nått som har med djurplågeri att göra börjar jag oftast gråta, det gör så jävla ont i mig att folk kan va så grymma mot djur. Va ger människan rätten att plåga ett djur? Låt djuren va förfan, låt dom leva ifred!! Usch jag blir så arg när jag tänker på det, det bara kokar i mig.. Jag glömmer aldrig ett program jag såg för längesen som handla om hur dom behandlade kycklingar. Man fick se hur dom kapade av näbben på dom.. det var så jävla hemskt. Kan ni tänka er smärtan om nån skärde av era läppar? Sen såg jag en reklam för inte alls längesen som var till för att samla in pengar till utsatta djur världen över. Man fick se bilder på hundvalpar som hade blivit dränkta, en åsneunge som hade sina ben fastkedjade i varandra samtidigt som dom tvinga den att gå, en liten apa som satt i en jätteliten bur.. fan jag börja storböla, det var så jävla sorgligt. Kunde jag skulle jag spränga alla djurplågare i luften, dom är fan inte värda ett dugg. Hatar dom mer än allt!

Nr 2. FALSKA MÄNNISKOR

Enligt mig kan ju människor som ljuger, sviker, sårar och bedrar bara gå och dö. Kanske lite hårt sagt, men jag tål verkligen inte falska människor. Har blivit utsatt för såna människor allt för många gånger och nu har jag verkligen fått nog. Har lärt mig att människor som behandlar en illa inte har nån plats i ens liv. Dom är helt enklet inte värd ens tid.

Nr 3. OANSVARSFULLA FÖRÄLDRAR

Är det nått jag kan bli lack på är det när man typ hör talas om föräldrar som inte kan ta sitt ansvar. Som förälder anser jag att man ska älska sitt barn ovillkorslöst och alltid oavsett vad ställa upp och stötta sitt barn. Men sen finns det föräldrar som utsätter sina barn för både psykisk och fysisk misshandel eller helt enkelt bara skiter i dom. Har själv erfarenhet av detta och vet vilka konsekvenser det kan bli av att inte ha en trygg relation till sina föräldrar. Det sätter verkligen sina spår. För att ha kärleksfulla föräldrar är verkligen bland det viktigate man kan ha. Och har man inte det så är det klart att man lätt kan gå vilse i livet. Ens föräldrar ska ju va ens förebilder, det är dom man alltid ska kunna räkna med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0