Going back to work :)

Hejsan!

Har precis kommit hem från ett litet besök på jobbet. Barnen blev verkligen jätteglada när dom såg mig. Åhh, vad jag har saknat dom. Var så mysigt att se dom igen. Prata lite med min handläggare också om när jag ska börja jobba igen. 27 juni blev det bestämt iaf att jag ska komma tillbaka. Men det blir nog bara att jobba typ 2-3 dagar i veckan till och börja med. Skönt med en liten mjukstart. Sen är ju inte mitt jobb så ansträngande precis. Behöver i princip bara göra allt barnen gör. Det vill säga leka, spela spel, rita och så vidare :)

Sen vill jag bara säga att jag är fett taggad inför min lilla resa till Malmö på fredag. Yesbox, jag ska åka till Malmö igen. Samma stad, annan kille. Haha, ja man kan väl kalla det att jag ska på en dejt. Gillar inte att kalla det så men jag antar att det är en dejt så ja, får väl gå med på det då :P Förutom att resan tar typ en halv dag och att jag måste byta tåg/buss två gånger så ska det bli riktigt kul. Har bara lite bekymmer med vad jag ska ha på mig.. men det ordnar sig nog :)
Kommentarer
Postat av: lil' babustyle

Lova mig att ha på dig det du trivs i! Inget sånt här "amen jag passar inte i det här, måste ha på mig något snyggt" och sen är det inte bekvämt. DET SKA VA BEKVÄMT! Men jag älskar dig ändå! :DOCH VAR MED I MIN TÄVLING! Gissa åldern på bebis! :D

2011-06-15 @ 21:30:44
URL: http://babustyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0