En helt okej dag

Har väl inte mått helt bra, men det har gått okej ändå idag. Har vart på jakt efter julklappar och åkte ner till Bergvik. Hittade dock inga, så mötte upp mamma och drog till Rusta istället. Köpte lite nödvändiga grejer som schampoo, balsam, en ny borste och lite annat stuff :) Har även kollat på X Factor, dock kom inte mina favoriter med, nämligen JEM :/ Men men..
 
Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och väntar på att jag ska bli trött. Har lite grejer att fixa med både imorgon och på söndag, vilket känns skönt. Har man lite att göra tänker man inte så mycket på det som är jobbigt..
 
Godnatt på er!
 
 
 

Be strong, because things will get better. It may be stormy now, but it can't rain forever.


Jag ber om ursäkt

Har tappat massor av läsare, och det är väl inte så konstigt när jag typ inte skriver något längre. Men jag vill be om ursäkt för den långa bloggpausen, hoppas på att jag orkar börja blogga som vanligt snart igen. Har haft en tuff period och kämpar på fortfarande. Väntar på att tiden ska läka mina sår, men just nu blir saker bara jobbigare med tiden. Förhoppningsvis vänder det snart, och jag kan börja må bättre..
 
Tills dess får ni ha det så bra. Peace.
 

Allt jag känner är saknad


Botten..

Bloggpausen fortsätter. Tänkte bara tala om att jag lever.. typ iallafall. Livet känns kolsvart just nu, har ingen ork till något. Har knappt ätit på 1 och en halv vecka och jag rasar i vikt. Det är bara att ta dag för dag, och försöka vara stark..
 
 

Bloggpaus

Mitt liv har vänds upp och ner, och just nu har jag inte kraft till att blogga. Så det enda jag kan göra nu är att ta en paus. Hur länge vet jag inte, det visar sig helt enkelt.
 

Bilder från i lördags!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaos

Det som inte fick hända, hände.. nu är allt kaos, känns som jag har svalt krossat glas som sakta men säkert skär sönder mitt inre.
 
Trots det tänker jag inte ge upp, jag tänker kämpa för Dig..
 

2 november

Vaken redan nu och har inget att göra, så drar hem till mamma och käkar frukost. Sen blir det att dra ner till stan och fixa lite grejer, för ikväll ska nämligen lilla Inah ut på krogen. Det var inte igår, om man säger så!
 
 
 

Om du lämna mig nu..


Nature

 
 
 
(Och naturligtvis har jag tagit bilderna själv)

Ted!

Var och kolla på världens bästa film på bio igår! Okej, det kanske var lite väl överdrivet.. men jag lovar, filmen var grym! Var och kolla på Ted! Ni vet den där filmen om en 35-årig kille som har en levande teddybjörn som sin bästa vän? Oavsett, har ni inte sett den MÅSTE ni göra det. Ni kommer skratta ihjäl er!
 

RSS 2.0