5 saker du inte visste om mig

  • Jag har 3 piercingar och en tatuering. Skaffade både min första och andra piercing när jag var 16 år. Första var i näsan och andra var i naveln. Min tredje tog jag när jag var 19 och då tog jag i läppen. Älskar alla mina piercingar och skulle inte kunna vara utan dom. Det skulle inte kännas som mig liksom. Dock är jag ganska färdig med piercingar nu. Däremot är jag sjukt sugen på att skaffa massa fler tatueringar. Har redan en som jag gjorde för ca tre år sedan. Det är en text på armen där det står "Too weird to live, too rare to die".

 

  • Jag hatar att åka karuseller. Jag klarar bara inte av det, det känns som jag ska dö. De värsta karusellerna är dom där som snurrar utav bara helvete. Karuseller som går 1000 meter upp i luften är också hemska. Det kan funka med vissa karuseller, men för det mesta så trivs jag nog bäst nedanför och kollar på istället.

 

  • Jag har ett ärr/jack i huvudet. När jag var typ fyra år klättrade jag upp i en bokhylla som föll över mig. Jag fick kanten på bokhyllan rak i huvudet och började blöda kraftigt. Hade jag haft otur hade jag kunnat på hjärnskador, men nu kom jag undan med enbart ett jack tvärs över huvudet. Det syns inte, men känner man på mitt huvudet känner man det.

 

  • Jag brukar tjuvlyssna på folk i bussen. Jag tjuvlyssnar inte medvetet, det brukar bara bli att jag fastar i folks samtal. Men det är helt sjukt vad folk pratar om på bussen. Har fått hålla mig för skratt många gånger, haha.

 

  • Jag har haft ålderskris sen jag var 14 år. Jag har någon slags rädsla för att bli gammal, och detta blir ju bara värre för varje år eftersom jag hela tiden blir ett år äldre. I år fyller jag 25 år, och har seriöst världens ångest för detta..

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0