Mitt 2014

 
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag har stått ute i en tromb, det var inte sådär jättekul.. Jag har börjat plugga helt frivilligt och fått mina första A:n i slutbetyg (!!!).

Hur har ditt 2014 varit? - Det har vart tufft på många olika sätt.

Blev du kär i år? - Nej.

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? - 25 juli är ett speciellt datum. Det var en jobbig dag, men den dagen ledde till någonting mycket värdefullt.

Vad är din största framgång 2014? - Skolan helt klart. Många har tvivlat på mig, men jag har inte bara klarat två terminer redan, utan också fått riktigt bra betyg.

Bästa köpet? - Egentligen har jag inget sånt.. Men resorna till veterinären i sthlm var ju riktigt bra köp eftersom Mimmie mår mycket bättre nu.

 Vad spenderade du mest pengar på? - Öhh.. har antagligen spenderat tusentals kronor på proteinbars och hälsosamt mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Jag har gjort mig själv riktigt glad detta året då jag har bevisat för mig själv att jag är starkare än jag tror. Jag vann över ångesten, rädslan och tvivlen på mig själv. Att få höra för första gången i mitt liv att jag är duktig och ambitiös har också gjort mig riktigt glad.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? - Två av mina favoritsånger från 2014 är Chandelier med Sia och All of me med John Legend.

Vem har du umgåtts med mest? - Datorn och skolböckerna?

Har du haft ett förhållande under 2014? - Nej.

Vart reste du under 2014? - Var i gbg och sthlm några gånger.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? - Skriver samma som förra året: En lägenhet.

Vad gjorde du på din födelsedag? - Eftersom Mimmie var sjuk på min födelsedag fick jag ställa in alla planer jag hade. Träffade bästa Sis och Therese en stund sen var jag bara hemma och åt god mat och tog det lugnt.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Det finns massor. Men jag skyndar långsamt, saker och ting får ta den tid det tar.

Vem saknade du? - Ingen.

De bästa nya människorna du träffade? - Har inte träffat några nya.. har ju knappt träffat de jag känner ju.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? - Ställ inte för höga krav på dig själv. Gör bara ditt bästa, det brukar faktiskt räcka långt! Du har redan bevisat att alla som inte trodde på dig hade fel, så fortsätt att kämpa och var stark!

 

 

I'm thankful for my struggle

 

Tror jag fick köldskador..

 
Jävlar i helvetes faaannn vad kallt det är ute!! Tänkte jag skulle vara lite hurtig förut och gav mig ut i typ 15 minusgrader på en powerwalk.. kan ju tala om att det blev en av de smärtsammaste powerwalks jag har gjort i mitt liv. Kylan bet sig tag i mina ben, i mitt ansikte och i mina händer så hårt så när jag kom hem hade jag nästan ingen känsel kvar. Blev så jäkla irriterad när jag kom hem och mamma satt i soffan så bekvämt i värmen och så börjar hon predika om att jag inte skulle klaga och blah blah blah, och jag bara "DU VET INTE HUR KALLT DET VAR!, och hon fortsatte att "jodå, jag kan tänka mig det" och jag bara "DU KAN INTE TÄNKA DIG NÅGONTING, HAR DU GÅTT 6 KM I 15 MINUSGRADER ELLER!!!. Det roliga var också att jag kunde inte ens prata rent, jag var så kall så jag sluddrade haha. Men en sak kan jag säga, ALDRIG IGEN. Kommer aldrig gå så långt igen när det är så kallt..

Min jul


Jag kunde inte vara mer nöjd med min jul än vad jag är. Jag har fått massa god mat, fina julklappar och det viktigaste, jag har fått spenderat min jul med dom jag älskar allra mest. Utom dom vore inte julen det samma. Denna julen har känts lite annorlunda än andra jular och jag uppskattar saker och ting på ett annat sätt i år. Att jag har fått fira ytterligare ett år med Mimmie är för mig den största gåvan jag kunnat få. Hon var så sjuk i somras och jag trodde inte hon skulle klara sig.. Sen att jag har jobbat så hårt hela hösten och vintern gör att jag också känner sån tacksamhet att få vara ledig och bara få vara. Julen 2014, tack för allt <3

God jul!


 

Angående mitt hår..


Var ju hos frisören i torsdags men jag har ju glömt att visa hur det blev. Okej, så här ligger det till. Jag ville ha silverblont hår med mörka toppar, MEN som vanligt när jag går till frisören så får jag aldrig som jag vill. Grejen var att jag hade så mycket rosa färg kvar i håret så det gick inte att färga mitt hår silverblont, och mörka toppar kunde jag också glömma eftersom mina toppar är så porösa hade färgen ändå bara försvunnit med en gång. Så vi kom överens om att försöka få bort den rosa färgen i första hand och sedan färga över utväxten, bara så det ser lite fräschare ut. Jag kan ju tala om att jag aldrig igen kommer färga mitt hår rosa, färgen satt som klister i mitt hår. Vid ett tillfälle stod det tre olika frisörer på en och samma gånga och försökte gnugga bort färgen. Så ni som vill färga håret rosa, kan ju bara tala om att det är en av de färger som är svårast att få bort. Så nu vet ni det.
 
Resultatet av mitt hår kan ni iallafall se på bilden. Det är liiite rosa kvar, men jag fick ett tips att använda färgbomb i mitt hår för att få håret mer silveraktigt. Mitt hår blev inte riktigt som jag hade önskat, men det blev iallafall mycket bättre än innan, så jag är nöjd!

21 december


Har jagat julklappar i flera dagar, men idag valde jag att chilla lite. Orkar faktiskt inte springa på stan varje dag. Tog mig en sovmorgon och en vilodag från träningen och bakade lite adventsfika istället. Brukar inte baka så ofta. Tycker det är jättekul att baka, men bakar man så äter man oftast också vilket inte är så bra för mig som försöker gå ner i vikt.. Men idag fick det bli lite gofika :) Resten av min söndag ska jag bara ta det lugnt och slappna av lite, har inte gjort det på väldigt länge.

My only goal in life

 
 

Makeover time!


Amen hallå! Njuter för fullt av mitt jullov, och idag ska jag göra något jag verkligen har längtat efter. Jag ska till frisören! Äntligen ska resterna från mitt rosa hår försvinna. Har aldrig skämts så mycket för mitt hår som jag gör nu, det ser hemskt ut. Men idag ska jag få lite ny färg i håret. Tänker inte säga vilken färg det blir, det får ni se sen! ;)

5 saker du inte visste om mig

  • Jag har aldrig vart bakfull. Nope, jag har aldrig under mina 25 år i livet upplevt en bakfylla. Och det känns inte som om det är något man vill uppleva heller. Anledningen till detta är antagligen att jag aldrig heller varit riktigt full. Jag dricker väldigt sällan, typ 1-2 gånger om året MAX! Och när jag väl dricker blir det inte mycket alls. Jag har helt enkelt inget behov av att supa mig full.
  • Jag åt inte kyckling på 5 år. När jag gick på högstadiet slutade jag att äta kyckling. Eller egentligen slutade jag att äta fågel överhuvudettaget. Orsaken till detta var att jag en dag fick se jättesöta kycklingar och efter det klarade jag inte av att äta kyckling på 5 år.
  • Jag älskar att sjunga. Detta vet inte många om mig. Jag sjunger mycket för mig själv när jag är helt ensam eftersom jag inte vill att någon ska höra. Och nej, jag är ingen Whitney Houston. Jag är heller inte tondöv, men jag väljer ändå att enbart sjunga för mig själv.
  • Jag har 10 fåglar. Ni har nog märkt att jag har fåglar, Mimmie bland annat som jag ofta nämner. Men jag har faktiskt hela 10 stycken små pippisar. Alla 10 är mina små bebisar och jag älskar dom över allt annat på denna jorden. Och för er som undrar har jag två skrattduvor, två undulater, fyra nymfparakiter, en dvärgpapegoja och en rosellapapegoja.
  • Jag är väldigt ekonomisk. Det är faktiskt en sak jag är väldigt stolt över. Jag har aldrig haft en skuld i hela mitt liv, jag har aldrig fått en betalningsanmärkning, inte ens en betalningspåminnelse. Jag köper aldrig saker jag inte har råd med, och jag lånar aldrig några pengar. Har alltid en budget varje månad som jag alltid håller. Dessutom har jag inga problem med att spara pengar. Är riktigt stolt över att jag de senaste två åren haft möjlighet att spara en hel del pengar. Att kunna försörja mig själv och vara självständig är viktigt för mig. Skulle aldrig kunna leva på någon annans pengar.
 
 

JULLOOOOOOV!

 
JAAAAAAAAA! Nu har jag äntligen fått mitt jullov och kommer vara ledig i 4 veckor.. Jag blir nästan gråtfärdig, så glad är jag. Ni kan inte ana vad jag har gått igenom de senaste månaderna.. Igår satt jag liksom 9 timmar i sträck med mitt sista prov. 9 TIMMAR! Vad för prov tar 9 timmar att göra, ju de proven som kommer från världens värsta skola!! Men nu är jag färdig och lägger den skiten bakom mig, det enda som är kvar nu är att få mitt betyg.
 
Idag ska jag bara njuta av att jag har friheten att göra vafan jag vill. Och ikväll ska jag dra fram granen och klä den, det är julstämning det! Åhhh, nu är Stina glad igen!

BB Final!

 
Jag är en av dom som bara älskar Big Brother. Jag och mamma har suttit bänkade i 103 dagar och följt allt som hänt inne i huset. Men idag är det final, och jag hoppas av hela mitt hjärta att Anna vinner. Hon är bäst! Jag verkligen beundrar den tjejen alltså. Hon har allt jag vill ha. Hon är för det första så otroligt fin, sen är hon tuff, hon säger vad hon tycker och tänker, hon säger ifrån och står upp för sig själv. Hon har en positiv inställning till det mesta, och hon är otroligt rolig. Så nu jävlar röstar ALLA på Anna!!!!!
 
 

Inte bitter alls..


Ja, jag lever.. typ iallafall. Har laddat upp för prov de senaste dagarna och har därför inte haft tid att blogga överhuvudtaget. Skulle gjort ett av proven igår, men självklart kan ingenting gå smidigt i mitt liv.. så ja, det blev en ganska så tuff dag igår med lite mysiga nervsammanbrott och sånt kul. Och juste, jag ramlade ner för en trappa också. Livet är toppen, god jul på er alla!

Paint the sky, make it your own

 

9 dagar kvar..

 
Sitter nu och pluggar för fulla muggar.. börjar äntligen se ett slut på det massiva berg av skoluppgifter jag hade. Håller på med den sista inlämningsuppgiften nu, sedan har jag bara kvar två prov som är nästa vecka. Det finns ingen i hela denna världen som vill ha jullov mer än mig just nu. Stressnivån som har vart de senaste månaderna har vart helt åt helvete. Det har vart mer än vad jag egentligen klarar av, men jag har bara bitit ihop och fortsatt.. Men snart så, då är det äntligen min tur att få andas ut lite. Längtar!

RSS 2.0