5 saker du inte visste om mig

  • Jag har aldrig vart bakfull. Nope, jag har aldrig under mina 25 år i livet upplevt en bakfylla. Och det känns inte som om det är något man vill uppleva heller. Anledningen till detta är antagligen att jag aldrig heller varit riktigt full. Jag dricker väldigt sällan, typ 1-2 gånger om året MAX! Och när jag väl dricker blir det inte mycket alls. Jag har helt enkelt inget behov av att supa mig full.
  • Jag åt inte kyckling på 5 år. När jag gick på högstadiet slutade jag att äta kyckling. Eller egentligen slutade jag att äta fågel överhuvudettaget. Orsaken till detta var att jag en dag fick se jättesöta kycklingar och efter det klarade jag inte av att äta kyckling på 5 år.
  • Jag älskar att sjunga. Detta vet inte många om mig. Jag sjunger mycket för mig själv när jag är helt ensam eftersom jag inte vill att någon ska höra. Och nej, jag är ingen Whitney Houston. Jag är heller inte tondöv, men jag väljer ändå att enbart sjunga för mig själv.
  • Jag har 10 fåglar. Ni har nog märkt att jag har fåglar, Mimmie bland annat som jag ofta nämner. Men jag har faktiskt hela 10 stycken små pippisar. Alla 10 är mina små bebisar och jag älskar dom över allt annat på denna jorden. Och för er som undrar har jag två skrattduvor, två undulater, fyra nymfparakiter, en dvärgpapegoja och en rosellapapegoja.
  • Jag är väldigt ekonomisk. Det är faktiskt en sak jag är väldigt stolt över. Jag har aldrig haft en skuld i hela mitt liv, jag har aldrig fått en betalningsanmärkning, inte ens en betalningspåminnelse. Jag köper aldrig saker jag inte har råd med, och jag lånar aldrig några pengar. Har alltid en budget varje månad som jag alltid håller. Dessutom har jag inga problem med att spara pengar. Är riktigt stolt över att jag de senaste två åren haft möjlighet att spara en hel del pengar. Att kunna försörja mig själv och vara självständig är viktigt för mig. Skulle aldrig kunna leva på någon annans pengar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0