Mitt 2014

 
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag har stått ute i en tromb, det var inte sådär jättekul.. Jag har börjat plugga helt frivilligt och fått mina första A:n i slutbetyg (!!!).

Hur har ditt 2014 varit? - Det har vart tufft på många olika sätt.

Blev du kär i år? - Nej.

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? - 25 juli är ett speciellt datum. Det var en jobbig dag, men den dagen ledde till någonting mycket värdefullt.

Vad är din största framgång 2014? - Skolan helt klart. Många har tvivlat på mig, men jag har inte bara klarat två terminer redan, utan också fått riktigt bra betyg.

Bästa köpet? - Egentligen har jag inget sånt.. Men resorna till veterinären i sthlm var ju riktigt bra köp eftersom Mimmie mår mycket bättre nu.

 Vad spenderade du mest pengar på? - Öhh.. har antagligen spenderat tusentals kronor på proteinbars och hälsosamt mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Jag har gjort mig själv riktigt glad detta året då jag har bevisat för mig själv att jag är starkare än jag tror. Jag vann över ångesten, rädslan och tvivlen på mig själv. Att få höra för första gången i mitt liv att jag är duktig och ambitiös har också gjort mig riktigt glad.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? - Två av mina favoritsånger från 2014 är Chandelier med Sia och All of me med John Legend.

Vem har du umgåtts med mest? - Datorn och skolböckerna?

Har du haft ett förhållande under 2014? - Nej.

Vart reste du under 2014? - Var i gbg och sthlm några gånger.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? - Skriver samma som förra året: En lägenhet.

Vad gjorde du på din födelsedag? - Eftersom Mimmie var sjuk på min födelsedag fick jag ställa in alla planer jag hade. Träffade bästa Sis och Therese en stund sen var jag bara hemma och åt god mat och tog det lugnt.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Det finns massor. Men jag skyndar långsamt, saker och ting får ta den tid det tar.

Vem saknade du? - Ingen.

De bästa nya människorna du träffade? - Har inte träffat några nya.. har ju knappt träffat de jag känner ju.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? - Ställ inte för höga krav på dig själv. Gör bara ditt bästa, det brukar faktiskt räcka långt! Du har redan bevisat att alla som inte trodde på dig hade fel, så fortsätt att kämpa och var stark!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0