Som en knytnäve i magen


Vart ska jag börja.. Igår hade jag en sån där dag då alla krafter är slut. Min styrka vart som bortblåst och allt jag hade var jobbiga hjärnspöken som gjorde mig svag och vek. Förutom att gå till skolan fick jag inget vettigt gjort.. Jag struntade i att plugga, i att blogga, och jag satt och tröståt riskakor hela kvällen.. Natten blev ju inte heller bättre direkt.. Har varit vaken större delen av natten och tagit hand om Mimmie som hade det jobbigt.
 
Men droppen var imorse.. Fick nämligen en väldig otrevlig överraskning med posten. Något som jag har lagt bakom mig för längesedan dyker plötsligt upp igen och river upp mina gamla sår.. Jag har vart som en grönsak hela dagen. Känns som jag har rest tillbaka i tiden typ 1-2 år.. Ångesten jag hade då har kommit tillbaka och just nu känner jag mig bara helt nerslagen..
 
Vad som än händer, och hur detta än slutar måste jag hitta ett sätt att hitta tillbaka. Jag har kommit en bra bit på väg mot ett bättre liv, och detta ska inte få förstöra allt jag har kämpat för..
 
Och till en viss person vill jag bara säga; Karman väntar på dig, du kommer inte komma undan. What goes around, comes around.

Kommentarer
Postat av: Kim

Jäklar vad tråkigt. Finns om du vill prata. :)

Svar: Tack, snällt av dig :)
Inah

2014-02-08 @ 01:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0