Deff


På måndag börjar jag med något som både kommer blir en utmaning och ett experiment för mig. Jag ska för första gången i mitt liv deffa. För er som inte vet vad det är kan man säga att det är en väldigt strikt diet som ska minska fettprocenten och behålla alla muskler. Jag har en massa muskler som jag har byggt upp under ett år, men jag har fortfarande för mycket fett över musklerna så dom syns inte så mycket, så nu ska jag testa detta och se om jag får några resultat :)
 
Är grymt taggad och ska verkligen göra det här helhjärtat till 110 %. Eftersom jag aldrig gjort detta förut börjar jag med 25 dagar med strikt diet och hård träning (när man deffar är det viktigt att träna med tunga vikter, men jag  ska även köra mycket cardio). Under dessa 25 dagar kommer det inte finnas några ursäkter, undantag eller fuskdagar. Detta ska göras på riktigt!
 
Kommer säkert hata detta efter några dagar, men man får ha lite fantasi med maten för att göra det lite roligare och godare. Det här är iallafall vad jag får äta: Fisk, Kyckling, Kalkon, Kött, Bönor, Grönsaker, Ägg, Kvarg, Proteinpulver, Riskakor, Grönt te, Kaffe (max 2 koppar om dagen), Bär, Mandlar, Frukt (max en om dagen, och så liten som möjligt).
 
Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Kim

Good luck. You can do it! :D

2014-03-10 @ 10:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0