150 gram kärlek

 

Utmattad tjej


Tänkte kanske det vore bra att kika in här så ni inte tro att jag har gått och dött eller nått.. I och för sig känner jag mig mer dö än levande just nu. Är så utmattad och sönderstressad så jag väntar bara på dagen jag kollapsar. De senaste dagarna har jag somnat mitt på dagen, bara sådär.. Det räcker att jag lägger huvudet på en kudde så däckar jag direkt. Varenda liten cell i min kropp bara skriker efter vila och avkoppling, men tyvärr måste den stå ut i några veckor till.. Sen är jag fri.
 
Sen måste jag ju bara säga att det suger att sitta inne och plugga när det är värsta fina vädret ute. Häromdagen kunde jag faktiskt sitta ute i solen hela dagen, för jag skulle bara läsa en bok.. Dock var det en väldigt varm dag och jag hade dragit upp byxorna lite så mina ben skulle få lite sol, vilket sluta med att jag brände mig på halva smalbenen från knäna och ner till fötterna.. Så nu har jag fått jättefula, röda fläckar på benen.. Så typiskt mig :( 

5 saker du inte visste om mig

 
Jag är konflikträdd. Jag hatar bråk, tjafs, konfrontationer och diskussioner, och just därför håller jag oftast käften även om jag tycker att någon säger eller gör något fel. Sen finns det förstås gränser, jag accepterar inte vad som helst.
 
Jag älskar mopsar. Vet inte varför jag älskar denna hundras så mycket, jag bara började göra det en dag.
 
Jag tycker det är jättejobbigt att väga mig. Jag och vågen har aldrig varit vänner. Känner jag att jag har gått upp i vikt undviker jag vågen ända tills jag känner mig smalare igen. Siffran på vågen är väldigt viktig för mig och står det fel siffra kan jag ha ångest i dagar efteråt. Det känns bara onödigt.
 
Jag älskar att tvätta. Det tog mig 22 år innan jag lärde mig att tvätta, men när jag väl hade lärt mig det så älskar jag det. När jag bodde tillsammas med mitt ex insisterade jag på att få tvätta hans tvätt också. Så den som blir sambo med mig i framtiden kommer slippa tvätta, bra va? ;)
 
Jag hade min allra första riktiga dejt på en anstalt. Det är en lång historia, men jag kan ta den korta versionen. Jag träffade min första pojkvän på en anstalt (det var alltså han som satt inne, inte jag). Vi satt i ett besöksrum i 6 timmar och gjorde typ ingenting. Väldigt spännande var det.
 
 

46 dagar kvar..


Den senaste veckan har inte vart någon lek kan jag tala om. Men jag kämpar på trots att jag snart går in i väggen. I måndags gjorde jag slutskrivning i psykologi, så nu kan jag släppa psykologin en gång för alla. Det har vart en jävla massa krångel så jag är glad för mitt slutbetyg även om det bara blev ett D. Så nu har jag bara tre ämnen kvar som jag ska fixa på typ en och en halv månad.. Ett mirakel skulle sitta bra nu.

New in


 
Är helt förälskad i mina nya Air Max! Ibland kan man faktiskt köpa kärlek för pengar, och vill du också göra det hittar ni dessa skor ------> HÄR 

Happy Easter


Glad påsk på er! Jag hoppas ni sitter och äter ihjäl er på godis, det är faktiskt ett måste på påsk. Jag är själv ganska hög på socker just nu, och än har jag mycket godis kvar så vem vet hur detta kommer sluta.. Idag har jag dessutom kletat på lite läppstift på läpparna dagen till ära. Eller ja, det fick sitta kvar i hela 10 minuter, sen klarade jag inte av det längre haha. Läppstift är not my thing. Kände mig lite som en påskkärring så det var ju passande åtminstone. Men nu ska jag fortsätta min påsk med att mysa lite med min favorit! Ha're!

RSS 2.0