5 saker du inte visste om mig

 
Jag är konflikträdd. Jag hatar bråk, tjafs, konfrontationer och diskussioner, och just därför håller jag oftast käften även om jag tycker att någon säger eller gör något fel. Sen finns det förstås gränser, jag accepterar inte vad som helst.
 
Jag älskar mopsar. Vet inte varför jag älskar denna hundras så mycket, jag bara började göra det en dag.
 
Jag tycker det är jättejobbigt att väga mig. Jag och vågen har aldrig varit vänner. Känner jag att jag har gått upp i vikt undviker jag vågen ända tills jag känner mig smalare igen. Siffran på vågen är väldigt viktig för mig och står det fel siffra kan jag ha ångest i dagar efteråt. Det känns bara onödigt.
 
Jag älskar att tvätta. Det tog mig 22 år innan jag lärde mig att tvätta, men när jag väl hade lärt mig det så älskar jag det. När jag bodde tillsammas med mitt ex insisterade jag på att få tvätta hans tvätt också. Så den som blir sambo med mig i framtiden kommer slippa tvätta, bra va? ;)
 
Jag hade min allra första riktiga dejt på en anstalt. Det är en lång historia, men jag kan ta den korta versionen. Jag träffade min första pojkvän på en anstalt (det var alltså han som satt inne, inte jag). Vi satt i ett besöksrum i 6 timmar och gjorde typ ingenting. Väldigt spännande var det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0