Mall of Scandinavium

 
Oh my god.. Igår var jag verkligen i shoppinghimmlen, men jääävlar vilket meck det var att ta sig dit. Jag kan ju börja med att säga att min dag inte började så bra. Tåget till Stockholm var SÅKLART 45 min sent (trots att det var perfekt väder ute). Bra där Sj. Detta innebar att jag missade mitt andra tåg. Efter mycket om och men köpte jag en ny biljett. Men jag hade ingen aning vilket tåg jag skulle ta, hur jag skulle ta mig dit (det var spärrar i vägen), men lyckligtvis löste jag det med efter ett tag. Men vad tror ni händer då, jo jag sätter mig på rätt tåg, men åker åt fel håll!! Alltså jag döööör! Så jag hamnade i Älvsjö ett tag där jag fick lite panik, men jag samlade mig och insåg att om jag bara tar samma tåg fast åt andra hållet bör jag hamna rätt.. vilket jag gjorde, haha! Så när jag väl kom fram var jag sååå glad!
 
Min första känsla när jag kom in på Mall of Scandinavium var att jag blev överväldigad. Det är såå stort, och det finns så enormt mycket att titta på så man vet verkligen inte vart man ska börja. Dessutom hade jag förlorat en och en halvtimme på förseningar, att jag virrat runt på centralstationen och att jag råkat ta en sightsingtur till Älvsjö, så jag kände mig så stressad att hinna med allt. Trots deras stora utbud av affärer så köpte  jag faktiskt inte så mycket. Efter en timme var jag redan supertrött så jag orkade inte shoppa så mycket som jag hade önskat. Jag hade liksom en budget på 8000 kr, men handlade bara för 1600 kr. Syftet med den här resan var också att köpa julklappar, men det blev bara en julklapp till mamma.. och resten till mig. Oops. Köpte bland annat en väska, en supermysig tröja, ett halsband, ett nagellack och lite andra småsaker. Var inne på Victoria's Secret, som är en av mina favvoaffärer, men jag köpte faktiskt ingenting där.
 
I det stora hela är jag nöjd med gårdagen, men idag får jag ju betala för all gåing. Har så jävla ont i mina fötter och ben. Dom borde typ låna ut segways på det där stället, det är sjukt långt till allt, eftersom det är så stort. Men förutom det, tummen upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0