Paus

 
Jag vet, det har varit väldigt dött är på senaste tiden, och för att vara ärlig går jag igenom lite av en kris just nu och mår inte alls bra. Inget allvarligt, men det påverkar mig varje dag och det är ett rent helvete, för att tala klarspråk, att ta sig igenom dagen. På grund av detta har jag dels tagit en paus från bloggen, och datorn överhuvudtaget, men också från skolan och allt som det innebär. Man skulle kunna säga att jag är en bil utan bensin just nu, hur mycket man än gasar så funkar inte bilen. Mina krafter är helt slut och jag orkar ingenting. Det enda jag klarar av just nu är att träna. Jag älskar att träna och det får mig att må bra utifrån och in. Men jag kan tyvärr inte ta en paus från allt det andra hur länge som helst, tyvärr. Så på något sätt ska jag försöka samla krafter jag inte har så jag tar mig igenom denna våren som kommer..
 
Har varit riktigt duktig med träningen denna veckan. Men idag tog jag en vilodag och åkte ner till Bergvik istället. Skulle bland annat kolla på nya hörlurar och lite träningskläder. Men det sluta med att jag kom hem med en ny keps och lite nyttiga saker att stoppa i munnen istället. Köpte på mig massa kvarg (var såklart tvungen att testa alla nya smaker) och även proteinglass. Sen blev det några Nocco och lite kyckling också. Så nu har jag bra grejer hemma!

Prinsessans födelsedag

 
 
Idag fyller världens bästa Mimmie år och hon blir hela 13 år gammal! Ska fira min lilla prinsessa hela dagen och skämma bort henne extra mycket <3

I learned from the best

 
Did you really think that
I would really take you back
Let you back in my heart one more time
Ohh. No. No.
Did you think that I'd still care
That there'd be more feeling there
Did you think you could walk back in my life.
So you found you miss the love you threw away.
Baby but you found it out too late. Too Late.
 
And so now you know the way it feels to cry
The way that I cried when you broke my world in two.
Baby I learned the way to break a heart
I learned from the best.
I learned from you.

Fuck you, Fk!

 
Idag, en månad för sent, fick jag ÄNTLIGEN mina pengar. Jag har inte fått pengar på 2 månader, och det får mig att fundera på en sak. Hur tänker försäkringskassan när de låter en människa leva utan pengar i flera månader? Jag menar, en människa måste äta, ha tak över huvudet och betala räkningar. Jag kan säga att hade inte jag haft turen att ha en underbar mamma som har försörjt mig i 2 månader hade jag både vart undernärd och haft en hel del betalningsanmärkningar.. Jag hade antagligen fått gått skitig och äcklig också eftersom jag inte hade haft råd att köpa schampoo, tandkräm, duschcreme eller toapapper. Så försäkringskassan kan ju ta sig någonstans, dom är ju fan dumma i huvudet. Men idag har jag iallafall kunnat ge tillbaka en del pengar till mamma och jag har också kunnat handla mat för mina egna pengar, känns sååå skönt!

Valentine's day

 

Nu har det gått ett par dagar igen sen jag kikade in här. Men idag är det ju alla hjärtans dag så då får man ju faktiskt anstränga sig lite. Alla hjärtans dag är ju en sådan där dag då man antingen är jätteglad och förväntansfull och blir uppvaktad eller så är man bitter och hatar allt som har med hjärtan och kärlek att göra. Ett tag var jag sjukt bitter på den här dagen, men sen insåg jag att man behöver faktiskt inte ha en pojkvän eller flickvän för att fira alla hjärtans dag, man kan fira med precis vem man vill som man älskar eller tycker om.
 
Hittills idag har jag hunnit med en sväng till gymmet och en fika med mamma. Så nu sitter jag bara och försöker ta igen mig lite. Har typ inte sovit något inatt eftersom jag fått problem med lungorna och luftrören. Man blir sjukt trött av att kippa efter luft hela tiden.. Så på grund av det skiter jag i att plugga idag. Orkar helt enkelt inte det. Resten av dagen ska jag istället gosa med Mimmie, äta choklad och bara må bra.  Och juste! Jag fick faktiskt en present förut! Vem hade kunnat anat det, haha. Fick ett par jättefina ljusrosa jeans av mamma. Taaaaccck! <3

11 februari


Nu märks det att skolan är igång igen för min del för bloggen ekar tom för det mesta, migränen har kommit tillbaka och livet känns allmänt jobbigt. Men jag ska väl ta mig igenom denna terminen också. Känns som jag har blivit superman på senaste tiden då jag har klarat saker jag trodde var omöjligt.
 
Men som vanligt är det plugg som gäller för mig idag. Hinner jag tänkte jag dra till gymmet också. Meningen var att jag skulle gå upp klockan 8 imorse och åka till gymmet, men det sluta med att jag gick upp klockan 8 och kände mig extremt deppig och trött på livet så jag gick och la mig igen. Så kan det bli ibland. Men skam den som ger sig, dagen har ju faktiskt 24 timmar så det är bara att försöka igen.

Talking body


Tabata & legday


Ohhh maj gaaddd.. Jag är såå mörbultad. Testade en ny grej på gymmet idag och trots att det har gått flera timmar sedan dess har jag fortfarande inte återhämtat mig. Testade något som kallas för tabata. Det går ut på att man springer så fort man bara kan i 20 sek, sedan vilar man i 10 sek (dvs man hoppar upp på kanterna på löpbandet), sen springer man 20 sek, vilar 10 sek, och sådär håller man på i ca 5 min. Det låter inte mycket, men jag kan tala om att jag hade blodsmak i munnen redan efter 3 minuter. Det kan bero på att jag HATAR att springa och gör allt för att undvika det. Powerwalks och crosstrainer är min grej. Men efter det gick jag även 15 min på högsta lutningen (15), vilket också var sjuuukt jobbigt. Så nu efteråt är jag helt tätt i luftrören. Dessutom tränade jag ben efteråt och gjorde övningar jag inte har gjort på ett tag vilket har resulterat i en väldigt ömma ben och rumpa.. 

Gårdagen i Göteborg

 
Gårdagen spenderades i Göteborg med bästa Therese, långt bort från plugg och andra måsten. Ibland kan det bara vara skönt att åka bort över dagen till en annan stad och tänka på lite annat ett tag, och det var precis det vi gjorde. Det var fruktansvärt kallt i Göteborg, men trots det fick vi en riktigt bra dag. Det blev lite fotografering, shopping och naturligtvis god mat. Maten åts inne på Pizza Hut (yummie!) och efter det blev det en frozen yoghurt (tog typ tusen olika saker på min frozen yoghurt som ni kanske ser).

Gotta die to stay alive

 
Molly Sandén har gjort det igen. Hennes förra låt Freak berörde mig så otroligt mycket då jag kände igen mig i texten. Hennes nya låt Phoenix berör mig precis lika mycket, och jag kan inte kolla på hennes musikvideo utan att få tårar i ögonen. Inför inspelningen av videon fick vem som helst komma och slänga i en sak i en brasa som symboliserade något ont i deras liv som de ville bli av med. En tjej som har kämpat mot anorexia slängde i en våg, en annan slängde i tabletter och en homosexuell kille som har vart mobbad och utsatt för kränkning slängde i en ordbok. Jag känner själv att jag skulle vilja slänga en hel del skit i den där brasan. För att liksom avsluta det jobbiga som varit och starta om på nytt igen.

RSS 2.0