This is me today..

Falling asleep

Så jävla sant

 

Be a lover, not a fighter. But always fight for what you love.


Igår var det en väldigt jobbig dag, på alla tänkbara sätt. Mimmie var till veterinären igen och denna gången i Stockholm. Jag vet inte vad jag ska säga om besöket igår, men jag åkte inte hem med en skön känsla i kroppen precis. Hela besöket gjorde mig väldigt ledsen och nedstämd, och efter att ha suttit i väntrummet och väntat i en timme under tiden de sövde ner henne, skärde i henne, stack henne med nålar och massa annat hemskt var jag ett känslomässigt vrak efter den hemska oron jag hade under tiden. Har ni någonsin brutit ihop på insidan men ska verka helt oberörd på utsidan, vet ni precis hur jag hade det igår. Det var utan tvekan den längta timman i mitt liv och det enda jag kunde tänka på var att de skulle komma ut med en tom bur.. Hon fick ett nytt hormonchip, men med hennes nykomna problem fick hon ingen hjälp. Ingen kan eller vet något och det enda jag kan göra är att avvakta och hoppas på det bästa. Med veterinärens ord "får hon ett tillräckligt kraftigt anfall kan ni komma hem och hitta henne död" mår jag inte vidare bra just nu.. det känns som mitt hjärta har gått i tusen bitar. Från och med nu kommer jag aldrig lämna hennes sida.

Lördagens firande


Eftersom jag har fyllt år och tagit gymnasieexamen bestämde jag mig för att ha ett litet firande i lördags. Jag har aldrig fester eller bjuder hem folk, men nu kände jag att det var dags att fira lite. Jag bjöd hem mina tjejer och bjöd på lite mat och fika. Inget stort firande med andra ord. Men det dög mer än väl för mig. Hade jagat efter rosa prylar i flera veckor och planerat så jag skulle få det precis som jag ville. Hade till och med bakat daimcheesecake och cakepops dagen till ära. Så det var inget jag bara slängde ihop precis. Hade en jättetrevlig och rolig dag och kunde inte vara mer nöjd. Fick dessutom jättefina presenter av mina fina som jag blev superglad för. Jag har väldigt få vänner, men dom få jag har är verkligen guld värda. Är så tacksam för att de vill vara en del av mitt liv, skulle seriöst inte klara mig utan dem. Ni är bäst!! <3

Yes, I've changed. Pain does that to people.

 

Pictures from my birthday

 
Så här kommer lite bilder från min födelsedag. Då jag inte gjorde något speciellt när jag fyllde år har jag inga jättespännande bilder, så detta får alltså duga. Fick massa fina presenter, och en av grejerna jag fick var en selfiestick som jag blev helt överlycklig över, haha. Selfiesticks är såå roliga! Fick även lite kläder, presentkort, minneskort till min systemkamera m.m.

When life knocks you down, grab your unconditionally loving lovey-dovey and take it slow


Ibland går man och håller inne på väldigt mycket känslor, och vare sig man vill det eller inte så brukar alla dessa känslor komma ut i en enda explosion någon gång ändå när man minst anar det. Detta hände mig igår, på min födelsedag. Jag har sovit max 2 timmar per natt sedan i måndags och jag har varit orolig och ledsen, så igår kom det. En flod av tårar bara forsade ner och det gav sig inte. Jag har insett att hur stark jag än vill vara är jag bara människa och det här med att stänga av sin känslor håller inte speciellt länge för mig. Idag när jag vaknade efter mina 2 timmars sömn kändes det som jag hade blivit överkörd av en buss. Jag är uttömd på glädje, ork, energi och allt det där man behöver för att må bra. Men detta är bara känslor, känslor som finns där för att jag har sömnbrist och är extremt sårbar. Jag vet att det kommer bättre tider, att jag kommer må bra igen, men just nu känns allt bara skit.
 
Kan också tala om att just nu mår Mimmie bra. Hon har inte haft fler krampanfall sedan i måndags, vilket är mycket positivt. Vi vet fortfarande inte vad felet är än, och det kommer dröja ett tag innan vi kan undersöka saken eftersom vi måste åka till Stockholm för att göra alla tester. Men eftersom hon mår bättre nu bör det åtminstone inte vara något allvarligt. Detta gör mig såklart glad, men med den innerliga kärleken jag har för min lilla tjej försvinner inte oron och rädslan förrän jag vet vad felet är och att man kan göra något åt det.
 
Vill också tacka alla som grattade mig på min födelsedag igår och för alla fina presenter jag fick! Lite bilder från igår kommer senare!

Keep calm because it's my birthday!


Dålig start på juni..


De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga. Lilla Mimmie fick plötsliga krampanfall i måndags och så klart är man ju rädd att det ska vara det värsta. Jag har på grund av detta knappt sovit eller ätit på tre dygn och är väldigt trött och energilös. Försöker ändå uträtta saker på dagarna och hålla skenet uppe, vill inte gräva ner mig i jobbiga tankar.
 
Var också med om något som kunde slutat väldigt illa i tisdags. Jag och mamma skulle åka iväg till veterinären med Mimmie och bestämmer oss för att ta en taxi dit då det är smidigare (vi har ingen tillgång till bil.) Saken är den att vi fick en väldigt dålig och farlig taxichaufför. För det första kunde han inga vägar så mamma fick vara chaufförens GPS, vilket jag bara tycker är pinsamt från hans sida. Men det värsta var när han körde ute på motorvägen. På grund av hans inkompetens körde han i fel fil när det var dags att svänga av till höger och kommer på det liiite för sent, vilket resulterar i att han tvärbromsar mitt på motorvägen och försöker sedan köra tvärs över den andra filen.. Alltså, just i den stunden trodde jag både min, mammas och Mimmies sista stund var kommen. Hade det kommit en bil bakifrån i full fart när han bromsade hade det gått illa..  Ska man anmäla sånt här? Känner att den där idioten inte borde få ha körkort..

RSS 2.0