Min kämpe

 
Jag glömmer aldrig denna dagen för ett år sedan. Det var en av de värsta dagarna i mitt liv och antagligen den värsta dagen förra året. Mimmie blev jättesjuk och döende efter att först fått en livshotande värpnöd och därefter en hemsk infektion. Hon hade fruktsanvärt ont och slutade äta. På bara ett dygn gick hon ner från ca 160 g till 127 g, vilket är väldigt mycket för en liten fågel. Efter två dygn utan mat sa veterinären till oss att vi var tvungna att få i henne mat annars skulle hon inte klara sig.. Mimmie vägrade äta på egen hand men tack och lov lyckades jag få i henne lite mat genom att mata henne genom min mun. Jag vet att det låter äckligt, men faktum är att det faktiskt räddade hennes liv. När ens bästa vän och andra halva håller på att dö framför ögonen på en gör man vad som helst. Jag sov inte på flera veckor under den perioden, utan satt uppe på nätterna och tog hand om henne. Jag vågade inte somna ifall hon skulle dö under tiden jag låg och sov. Det var verkligen hur hemskt som helst. Men som den kämpe och hjälte hon är lyckades hon bekämpa sin infektion och idag är hon en jättepigg och frisk liten duva. Min kämpe, min kärlek, mitt allt <3

Bara för att jag har världens bästa mamma!


Grattis på mors dag, mamma! <3

It's my time to shine


Vet ni vad? JAG ÄR FÄÄÄÄÄRDIIIG!!! Jag är äntligen färdig med skolan och har tagit min gymnasieexamen!!! Jag har typ dött på kuppen (ja, jag överdriver en smula), så jag är såååå glad just nu att detta är över. Jag har dessutom fått bra betyg, vilket jag absolut inte hade räknat med när jag började plugga. Jag har läst in 8 kurser och fått två A, tre B, två C och ett ruttet D i slutbetyg. Kan ju inte vara annat än nöjd!! Känner för att gråta lite faktiskt. Och dansa en segerdans. Kanske samtidigt till och med. Så glad är jag!
 
FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FYFAAAN VAD JAG ÄR BRAAAA! Skoja bara, haha.
(Bilderna är från min student år 2009, lilla 20-åriga fjortisstina)

Only love can hurt like this


42,41


Orkade inte blogga igår då det var en väldigt hektisk dag. Men en sak jag gjorde igår var att delta i vårruset här i Karlstad. Det var mitt tredje vårrus och egentligen hade jag ingen lust att vara med i år då jag är så stressad, men jag gjorde det iallafall. Jag skulle väl kunna säga att det gick både bra och dåligt i år. Det dåliga var att jag inte slog min tid från förra året. Förra årets tid var 41,29 min och i år kom jag i mål på 42,41 min. Men det roliga är att jag för första gången i mitt liv joggade 5 hela km i sträck utan att stanna eller gå! Hur faan gick det till?! Det har aldrig hänt förut.. Har ingen aning vart jag fick de krafterna ifrån, haha. Joggade dock rätt sakta på vissa ställen, varav den dåliga tiden.. Men skitsamma, jag är så grym!
 
Kan även tala om att den 5 km långa joggingturen har gett mig en helvetes träningsvärk. Kroppen min fick sig nog en chock, kan knappt gå och har till och med fått träningsvärk i ryggen. Haha. Önska mig lycka till imorgon då jag har legday och ska gå 12 km..

Hello, my name is Shaken Orgasm

 

Love me badder


13 maj


Har precis kommit hem från gymmet och helt slut nu. Vanligtvis brukar jag gå till gymmet (ca 6 km), träna styrketräning där och sedan ta bussen hem. På så sätt har jag cardion färdig då jag kommer till gymmet. Men för tillfället har jag inget busskort, så jag fick gå både till och från gymmet idag.. det blir alltså ca 1,2 mil. Jag är väääldigt mör i kroppen nu kan jag tala om. Helst av allt skulle jag vilja ta en powernap nu, men jag måste plugga så jag får försöka hålla ögonen öppna.. Bara 2,5 vecka kvar nu!!

Visste du att..

 

How old

Hittade en rolig sida där man kan testa hur gammal man ser ut att vara. Testade två av de nyaste bilderna jag har på mig och fick väldigt bra svar :D
 
LÄNK TILL SIDAN
 
 

Cheatday


Idag är jag glad. Eller ja, gladare kanske man ska säga. Har gått på strikt diet nu i två veckor och idag har jag äntligen min efterlängtade cheatday. Så idag ska det njutas ordenligt för nästa cheatday har jag inte förrän om tre veckor.. Hatar att nästan svälta mig själv för att gå ner i vikt, men vill man vara fin får man lida pin. Men börjar iallafall äntligen se lite resultat nu så det är bara att köra på.
 
Förutom att äta massa gott idag är det plugg som vanligt som gäller. Mitt mål är att göra färdigt rättspsykiatrin idag och sen har jag "bara" en kurs kvar att göra innan jag är helt färdig med skolan. Så skönt!!

RSS 2.0