11 år tillsammans

 
Igår var det exakt 11 år sedan jag såg min bästa vän och själsfrände för första gången. Sen den dagen har hon funnits vid min sida, och jag vid hennes. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans och utan henne vet jag inte ens om jag hade levt idag. Hon är skälet till att jag många gånger har orkat kämpat vidare. Hon ger mig den där kärleken ingen annan har kunnat ge mig. Den där ovillkorliga, gränslösa kärleken som aldrig någonsin försvinner eller förändras.   
 
De senaste två åren har varit väldigt jobbiga. Hon har drabbas av två kroniska sjukdomar och har varit mycket sjuk. Många gånger har jag trott att hon inte skulle klara sig, vid ett tillfälle var det till och med bestämt att hon skulle avlivas för hon led så. Men Mimmie är nog den starkaste varelse jag någonsin stött på för hon har klarat av mer under sitt lilla fågelliv än vad en människa klarar av under ett liv som är 7-8 gånger längre. Hon är min superhjälte <3
 
Och för er som undrar hur Mimmie mår idag med tanke på den kroniska inflammation i hjärnan som hon fick i somras kan jag tala om att Mimmie mår helt okej. Precis som alla som är kroniskt sjuka så har hon ibland bra dagar och ibland riktigt dåliga dagar. Men tack och lov så har hon fler bra dagar än dåliga dagar så det känns skönt iallafall!

18 september


Vaknade upp med världens träningsvärk i benen så jag har i princip vaggat runt som en pingvin hela dagen. Morgondagen kommer inte heller bli så lätt för idag slaktade jag mina armar så dom kommer jag inte kunna använda imorgon. Träningsvärken i armarna har nog redan kickat in för jag hade seriösa problem att lyfta upp armen för att trycka på stoppknappen i bussen förut, haha. Inte lätt det där när man tränar hårt.
 
Min fredag har för övrigt varit lugn och kommer fortsätta vara det hela kvällen så som det ser ut nu. Vill bara sjunka ner i soffan och bara glömma allt som händer runt omkring. Ett break från måsten och krav är behövligt just nu.

RIX FM Festival 2015


Här kommer det lite bilder från Rix fm festival som var i Karlstad för ett par veckor sedan. Skulle egentligen lagt upp dessa bilder för länge sedan men det har kommit lite saker i vägen så de kommer nu istället. Tog inte kort på alla artisterna som uppträdde för det var många artister som var helt ointressanta för mig. Men här har ni alltså bilder på Norlie & KVV, Anton Ewald, Madcon och Loreen. Jag vet att det inte är bra kvalitet på bilderna, men jag vill bara påpeka att bilderna är tagna med min mobil. Men med tanke på att jag nästan stod längt bak tycker jag ändå att det är rätt bra bilder.

Sometimes, the hardest thing to wear is our own skin

 

20 frågor och svar

1. Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna? Skulle lägga det mesta på att skapa mitt drömhem. Sen skulle jag ge en del till mamma.

2. Om du levde ett parallellt liv, hur skulle det se ut? Ingen aning.

3. Vad är du mest stolt över hos dig själv? Är nog mest stolt över min inre styrka. Hur många gånger jag än misslyckas och hur många bakslag jag än får ger jag aldrig upp. De senaste åren jag verkligen förvånats över hur stark jag är. Även om det känns som om min värld rasar samman lyckas jag ända hitta styrkan att kämpa på och ta nya tag.

4. Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du? Den var svår. Skulle vilja säga aldrig mer borsta håret, för jag är seriöst inte vacker utan smink.

5. Vad drömde du om att bli när du var liten? Dansare.

6. Vilken är din hemliga skill? Jag har faktiskt en, men den är som sagt hemlig ;)

7. Vem skulle spela dig i filmen om dig själv? Kan inte komma på något namn. Men någon lång och blond tjej som är lite udda.

8. Om du fick välja en person ur bloggosfären som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli? Kenza verkar sjyst.

9. Vad är det snällaste någon någonsin har sagt om dig? Att jag är ambitiös.

10. Vad är du bäst respektive sämst på? Vilken jobbig fråga. Orkar verkligen inte svara på den.

11. Vilken är den sämsta raggningsfras som har yppats ur din mun? Har aldrig använt mig av en raggningsfras i hela mitt liv.

12. Om du skulle byta stad att bo i, var skulle du flytta? Skulle kunna tänka mig att bo i Los Angeles.

13. Vad är det läskigaste du vet? Just nu tycker jag mänskligheten är skrämmande. Människan har skapat mycket hemskt här i världen och det blir bara värre hela tiden.. Annars tycker jag spindlar och andra kryp är riktigt läskiga :(

14. Varför är du grym? Men daah, vilken dum fråga..

15. Vad är alltid snyggt även då modet förändras? Jeans, converse och skinnjacka skulle jag säga.

16. Har du en kvinnlig förebild? Förutom mamma skulle jag säga Ellen Degeneres.

17. Om du fick göra om en dag i ditt liv, vilken väljer du och varför? Skulle vilja gå tillbaka till en av alla dagar då mitt ex behandlade mig illa och istället för att bara tiga och ta skiten skulle jag säga ifrån och ta en stekpanna och slå i huvudet på honom. Jag är mot våld i alla former, men han är seriöst värd en stekpanna i huvudet.

18. Vad är din största materiella önskan? LÄGENHEEEEET!!!

19. Har du stökigt hemma? Just nu, ja. Men jag gillar att ha ordning och reda. Jag vill ha det rent och fint och allt ska ha en speciell plats.

20. Vart vill du resa? Till massa ställen. Los angeles, Australien, Italien, London.. you name it.

 

Trainwreck


Har väl haft lite utav en bloggpaus kan man säga. Har inte alls mått bra den senaste tiden så jag la bloggen lite åt sidan. Men igår hade jag faktiskt en jättebra dag med biomys och god mat med bästa Therese. Vi såg på Trainwreck som är en film som jag verkligen rekommenderar om man har lika dålig humor som jag. Kan säga att det var länge sen jag skratta så mycket, filmen är verkligen jätterolig. Är så glad att Therese drog ut mig på bio igår för jag behövde verkligen komma ut lite och göra nått annat än att sitta hemma. Den tjejen är guld värd!
 
Idag är det dock tillbaks till sånt som är mindre kul. Har i flera veckor försökt komma igång med träning och bra kost, men det inte gått så bra.. Har jävligt svårt att komma igång, men när jag väl lyckas med det är jag som en maskin sen, så NU JÄVLAR! Kosten är viktigast så jag börjar prioretera den först och mjukstartar lite med promenader så ska det nog bli lättare att köra stenhårt sen. Ja, det blir bra det. 

RSS 2.0