11 år tillsammans

 
Igår var det exakt 11 år sedan jag såg min bästa vän och själsfrände för första gången. Sen den dagen har hon funnits vid min sida, och jag vid hennes. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans och utan henne vet jag inte ens om jag hade levt idag. Hon är skälet till att jag många gånger har orkat kämpat vidare. Hon ger mig den där kärleken ingen annan har kunnat ge mig. Den där ovillkorliga, gränslösa kärleken som aldrig någonsin försvinner eller förändras.   
 
De senaste två åren har varit väldigt jobbiga. Hon har drabbas av två kroniska sjukdomar och har varit mycket sjuk. Många gånger har jag trott att hon inte skulle klara sig, vid ett tillfälle var det till och med bestämt att hon skulle avlivas för hon led så. Men Mimmie är nog den starkaste varelse jag någonsin stött på för hon har klarat av mer under sitt lilla fågelliv än vad en människa klarar av under ett liv som är 7-8 gånger längre. Hon är min superhjälte <3
 
Och för er som undrar hur Mimmie mår idag med tanke på den kroniska inflammation i hjärnan som hon fick i somras kan jag tala om att Mimmie mår helt okej. Precis som alla som är kroniskt sjuka så har hon ibland bra dagar och ibland riktigt dåliga dagar. Men tack och lov så har hon fler bra dagar än dåliga dagar så det känns skönt iallafall!

Kommentarer
Postat av: wildasa4

My creative website:
http://hardcore.pore.lastnews.in

2018-10-22 @ 07:34:17
URL: http://jacqueline.go.telrock.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0