5 saker du inte visste om mig

 
  • Jag började träna på gym när jag var 15 år. Har faktiskt dessutom haft ett gymkort ända sedan dess. Dock har jag varit lite av en periodare under åren, så antingen har jag tränat väldigt intensivt eller inte tränat alls. Sen 2013 har jag tränat mer regelbundet och det är något jag satsar på att fortsätta med. När motivationen finns där älskar jag verkligen att träna.
  • Jag älskar solnedgångar. Det är bara så vackert och jag skulle kunna stå och kolla på en solnedgång en hel kväll. Det är så underbart. (Inte den bästa solnedgången på bilden, men himlen blev rosa och det tyckte jag var väldigt fint)
 
  • Jag är en väldigt kreativ person. Dock har min kreativitet dött ut lite de senaste åren på grund av olika anledningar. När jag var yngre brukade jag rita, skriva texter, göra mina egna melodier på piano och mina egna danskoreografier osv. Jag älskar fortfarande allt som är kreativt och skulle gärna vilja börja skriva igen, men man kan ju inte tvinga fram något. Så det visar sig med tiden hur det blir med det.
  • Jag har bara haft två förhållanden. Två riktigt dåliga förhållanden dessutom. Så nu tänker jag vara singel tills det dyker upp en kille som vet hur man behandlar en tjej. Och dyker han inte upp är jag hellre singel resten av mitt liv än att bara ta första bästa.
  • Jag har väldigt lätt att känna empati. Jag har själv gått igenom många saker i livet som orsakat mycket smärta, så när andra mår dåligt kan jag lätt känna deras smärta också. Smärta är smärta liksom, oavsett vad det handlar om. Sen kanske jag inte förstår vissa saker in på djupet, men jag är ändå en väldigt förstående person.

Kommentarer
Postat av: Josefin Nilsson

Riktigt fin bild! Solnedgångar är verkligen så fina! :)

2016-04-06 @ 19:46:31
URL: http://josefinnnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0