Farväl min vackraste Bella

 
Det hände helt utan förvarning, och jag är fortfarande chockad. Åkte in till veterinären med Bella igår för att äntligen ta bort gipset som hon kämpat med i fyra veckor. Men när veterinären egentligen skulle komma tillbaka med Bella berättar hon istället att Bella har dött.. Bara sådär.
 
Bella var väldigt speciell och jag älskade henne verkligen. Hon var mycket skygg för människor, men jag hade ändå lyckas vinna hennes förtroende såpass mycket att hon vågade ta frukt från min hand. Så fort man öppnade kylskåpet eller tog fram en frukt visslade hon för att tala om att hon också ville smaka.
 
Hon lämnar ett stort tomrum här hemma, och Iza som var den enda kompis hon hade, saknar sin bästis. Varenda dag sen hon bröt benet och hon inte längre kunde göra allt det där hon älskade att göra, lovade jag henne att allt skulle bli bra igen. Och jag såg så fram emot att få se glädjen i hennes sorgsna ögon när hon skulle få tillbaka sin frihet och bli sig själv igen. Men jag fick aldrig uppleva den glädjen. Inte Bella heller. Och det gör så jävla ont i mig.. Älskade Bella, förlåt. Jag klommer aldrig förlåta mig själv för att det slutade så här.
 
Du blev bara 14 år gammal och jag fick äran att ta hand om dig i 10 år. Nu är du den vackraste ängeln i himmlen, vila i frid min fina Bellis. Du är så otroligt saknad <3

Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Fina Bella! <3
Vila i frid. Hoppas du har det bra där uppe.. <3

Svar:
Inah

2016-04-05 @ 20:09:32
URL: http://babustyle.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0