If you don't respect her, you don't deserve her

 
Jag måste bara skriva av mig lite för det finns en grej som verkligen irriterar mig och gör mig en smula upprörd faktiskt. Till alla er killar där ute: När ni är intresserade av en tjej som ni vill lära känna, eller bara rent allmänt när ni skriver/pratar med en tjej - VISA FUCKING RESPEKT!! Be henne inte skicka massa bilder på sig själv, speciellt inte avklädda bilder. Kommentera inte hennes bröst eller rumpa eller nått annat olämpligt. Börja inte prata om sexuella saker och fråga henne förnedrande frågor. Va en man och behandla henne med respekt! Visa att du är intresserad i henne som person och överös henne istället med komplimanger som INTE anspelar på sex. Det finns säkert tjejer som uppskattar komplimanger som anspelar på sex, men i de flesta fall kommer ni inte komma långt på att behandla en tjej på det viset. Vill ni vinna hennes hjärta, få henne att känna sig speciell och vacker. Jag lovar att det kommer ni komma mycket längre på.
 
Jag är själv så jävla trött och äcklad på killar som vill att jag ska skicka bilder på mig, som tvunget ska prata om mina bröst och berätta om sina sexuella fantasier. Jag känner mig ärligt talat kränkt som kvinna. Det är så jävla avtändande och får mig bara att aldrig vilja prata med dig igen. Den enda som någonsin har rätten att prata till mig på det sättet är min pojkvän (när jag har en). Jag är inte ett objekt eller någon allmän ägodel som vem som helst kan få ta del av.
 
Jag kan ärligt säga att jag har fallit offer för detta beteede ofta, jag har skickat bilder på mig själv till random killar och pratat om väldigt privata saker. Men inte för att jag velat, utan för att jag känt mig tvungen. Jag har alltid varit väldigt osäker på mig själv och det enda jag velat är att någon ska tycka om mig. Så jag har förnedrat mig själv i jakten på att finna någon slags kärlek. Men nu är det fan nog. Jag kommer aldrig någonsin vika mig för en kille igen som pressar mig till olämpliga saker och pratar respektlöst till mig. Fuck that. Om du inte gillar mig för att du inte får en bild på mina bröst, då kan du fanimej dra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0