Numb

 
Helloooo! Såå, jag har ju inte delat med mig så mycket av vad som sker med mig och mitt liv på sistone.. Men för att sammanfatta det lite kan man säga att mina vardagar är inte så spännande. Jag tränar och kämpar på som vanligt. Nästa vecka får jag min lägenhet och då ska det börjas renoveras (hoppas jag). Om tre veckor drar jag ju även till Mallorca.. Så det är en del på gång! Förra helgen var jag också på The island festival med min fina. Tog en massa bilder där på alla artister och har väl tänkt visa en del, men med tanke på hur pepp jag är på att blogga nu för tiden så kommer väl dom upp vid jul typ, haha. Jag försöker verkligen skärpa mig, men jag har verkligen varken lust eller ork till att blogga. Jag mår ju inte så bra och är rätt avtrubbad när det gäller allt egentligen, men vissa saker känner jag mig tvungen att göra och då gör jag det på ren vilja. Träningen till exempel är rena tortyren ibland, men jag vill gå ner i vikt så då biter jag ihop och gör det som krävs.. Anyway, jag vill ju iallafall dela med mig av allt stort som händer framöver, så jag ska verkligen anstränga mig! Promise!

Blogglista

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? -  Vänner! Älskar gemenskapen dom har och det verkar så mysigt att ha så mycket vänner som är som en stor familj. Så skulle jag vilja ha det!

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? - Hade lite olika yrken som jag funderade på, bland annat veterinär, frisör, dietist och professionell dansare.

3. Vilken är din favoritdoft? - Älskar att gräva ner min näsa i Mimmies fjädrar och känna hennes doft. Den gör mig lugn och trygg.

 

 

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då? - Hm, livets fråga. Jag skulle nog vilja ligga på en vacker strand någonstans. Då skulle jag kunna ligga där och kolla på vackra solnedgångar varje kväll. För jag förutser att jag är en stenbumling med syn..

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? -Panik. Panik. Och lite mer panik.

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? - Hade väl antagligen blivit gay eftersom jag gillar allt som är tjejigt, haha.

7. Vilket är ditt favoritverktyg? - Min älskade hammare.. Nää, sköjar bare!! Får väl bli min lilla plattis :)

8. Vad gör du om tio år? - Då är jag miljonär och är gift och har barn. Jag ser ut som en Victorias secret modell och bor i gigantisk lyxvilla i ett exotikst land med huset fullt av mopsar, minigrisar och fåglar.. *önsketänkande*

9. Vilken är din bästa danslåt? -  Har ingen speciell, det mesta med *utz utz utz* funkar.

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? - Kläder?

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro? - Skulle inte bli ledsen iallafall..

12. Vad tycker du om ordet hen? - Irriterande ord som jag aldrig använder för att det låter så otroligt löjligt. Och misstolka mig inte nu. Jag är emot själva ordet, inte innebörden av ordet.

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak? - Har inget sånt. Men jag kan allt slänga ihop både det ena och det andra och det smakar inte äckligt kan jag lova!

14. Vad tycker du om köttkonsumtion? - Jag önskar alla kunde bli vegetarianer och låta djuren vara ifred. Även fast jag själv är köttätare och gillar kött tycker jag det är vidrigt att så mycket djur dödas enbart för att bli mat. Jag vet att det är hyckleri, men så känner jag.

15. Är du beroende av något? - Nässpray och lypsyl. Btw, någon som vet hur länge man kan använda nässpray innan näsan ramlar av? (Seriös fråga)

 

 
16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför? - Har många låtar som väcker minnen..

17. Vad gör dig riktigt förbannad? - Djurplågeri. Skulle kunna strypa människor som gör illa djur. Helt seriöst.

18. Har du något riktigt bra humortips? - Bjud på dig själv.

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra? - En av mina favvoreklamer är reklamen för Dafgård. Den med killen som kollar i kama sutra boken. Haha, den är oslagbar! "Men pappa, va fasiken äre här!?"

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn? - Både ja och nej. Den största skillnaden är väl att när jag var liten var jag alltid glad och ler på typ alla bilder som finns på mig.. Riktigt så är det ju inte nu.


Goodbye, my almost lover

 
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
I should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

RSS 2.0