Nyårslista 2016

Beskriv året med tre ord - Sorg, styrka och förändring.

Hur har ditt 2016 varit? - Detta året har framförallt varit full med sorg. Jag har förlorat fem av mina fåglar, där i bland Mimmie som jag sörjer något enormt.. Hon var min stora kärlek, min trygghet, mitt allt. Att se henne sakta men säkert bli sämre och sämre och lida så, och sen ta beslutet att låta henne somna in är det värsta jag har varit med om. Jag har även fått mitt hjärta krossat. Jag har kämpat med extrem ångest, ätstörningar och depression.. Men trots detta har det också funnits några ljusglimtar (skriver om dem längre ner). Så för att sammanfatta det hela har det varit ett hemskt år på många sätt men året har också gett mig positiva förändringar.

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? - Jag har testat på att ha nagelförlängning haha. Och jag har varit i spanien för första gången!

 

 
Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? - 21 december.. Dagen Mimmie somnade in..

Vad är din största framgång 2016? - Min allra största framgång är att jag ÄNTLIGEN har fått min egna lägenhet!!! Så jääävla efterlängtat! Sen lyckades jag även gå ner 18 kg.. Dock är inte min viktminskning bara lycka, jag har en ätstörning som kanske inte syns utåt, men den orsakar mig mycket smärta och mörka tankar. Men det är ändå en framgång, jag är ju inte överviktig längre iallafall och jag trivs bättre i mina kläder, tummen upp för det! (På bilden har jag gått ner 12 kg)

 

 
Bästa köpet? -  Det bästa jag köpt får nog bli allt jag har köpt till min lägenhet. Har ju köpt massa nya möbler och även lagt ner massa pengar på renovering osv.

Vad spenderade du mest pengar på? - Samma som ovan.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - När jag fick min lägenhet blev jag väldigt, väldigt glad. Har ju också fått två nya familjemedlemmar i år, Siri och Moa! Är speciellt glad över att jag har fått Moa, hon tröstar mig nu när jag inte har Mimmie.

Vem har du umgåtts med mest? - Svarar som förra året, mamma. Bor ju (fortfarande) med kvinnan!

Har du haft ett förhållande under 2016? - Tro det eller ej, men ja..

Vad var extra dåligt med året? - Alla förluster och all ångest.

 

 

Bästa minnet från 2016? - Har ju såklart bra minnen från året men kan inte komma på något som skulle vara det bästa.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag har ju definitivt varit väldigt ledsen i år. Men jag har också blivit mycket, mycket starkare så jag hanterar det på ett annat sätt än vad jag gjort innan.

Vart reste du under 2016 - Mallorca.

Vad gjorde du på din födelsedag? - Var i Stockholm med mamma. Dock blev inte riktigt dagen som jag hade tänkt mig..

 

 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Det finns mycket.

Vem saknade du? - Bella, Bosse, Nusse, Gullan och framförallt Mimmie.. Vila i frid älsklingar <3

De bästa nya människorna du träffade? - Utan tvekan finaste, bästaste Mattias! Typ världens bästa människa.

Är det något du saknar 2016 och vill ha 2017? - Sinnesro.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? - Finns inte så mycket att göra annorlunda. Tänker göra det jag har gjort i år, fast bara lite bättre.

Dina planer för 2017? - Min plan för 2017 är fortfarande att ta hand om mig själv och försöka komma på fötter igen. Jag ska nå min målvikt och göra iordning min lägenhet så jag kan få en nystart och börja mitt nya självständiga liv där. Att må bättre i både kropp och själ är mitt mål.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0