Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows

 
Ahhh.. jag är så trött på att må skit nu. Jag känner mig alldeles avtrubbad, som att jag inte bryr mig om nått. Men samtidigt är jag fylld med tusen olika känslor, som om att jag bryr mig alldeles för mycket. Allt jag känner är så kluvet eller vad man ska säga.. Jag känner mig till exempel extremt ensam just nu, samtidigt vill jag bara vara ifred och stöter bort alla som kommer i närheten. Jag är så förvirrad, men det var inte det jag skulle skriva om nu..
 
Idag har jag en vilodag från träningen, och senare idag ska jag förhoppningsvis få en ny telefon (yaaay!). Min älskade telefon som jag köpte förra året lämnade jag ju in på lagning, men den gick inte att rädda.. så den har skrotats :( Och jag vill ju gärna ha en likadan nu då, men då har dom ju såklart slutat tillverka den modellen. Så vi får väl se vad jag kommer hem med sen. Men det ska vara en sjuhelvetes jävla bra telefon med tanke på att dom skrota en telefon för över 6000 kr som jag inte ens hade haft i ett år.. Sen ska jag verkligen försöka blogga lite bättre, för min blogg suger verkligen just nu.. Vet inte ens om jag har några läsare kvar, haha.

Bilder från min födelsedag

 
Här kommer lite bilder från min födelsedag, som var för 100 år sedan. Bilder som inte ens är värda att visa. Men nu gör jag det ändå. Och jag bara älskar att jag ser ut som en uppsvälld hamster.. Jag bjuder på det.

Into you


Grattis till världens bästa människa!

 
Detta inlägget skulle egentligen kommit upp igår, men blogg.se vägrade sammarbeta med mig.. så det kommer nu istället!
 
Denna vackra kvinna som också är min bästa vän fyllde hela 22 år igår!! Hon är värd alla gratulationer i världen så ni kan faktiskt gå in på hennes blogg och gratta henne i efterskott tycker jag!!! ----> TRYCK HÄÄÄÄR!
 
I LOVE YOU MIN LILLA SMULPAJ <3

So stressed out

 
Livet känns allmänt pissigt just nu. Jag är såå stressad över tusen saker och jag känner nu att det har blivit för mycket. Senast igår dog min mobil som pricken över i:et. Den dog verkligen, gick inte att starta den. Så nu måste jag använda min gamla mobil och allt som var i min andra mobil kommer vara borta när den kommer tillbaka från lagningen. Toppen. Bara sådär 5000 bilder och viktiga anteckningar som försvinner, plus massa annat.. Detta är bara en droppe i mitt gigantiska stresshav just nu. Men jag vet inte längre om jag ska skratta eller gråta. Brukar nog gråta mest, men jag orkar inte gråta mer så jag kanske ska skratta lite istället..
 
Har tänkt skriva ett inlägg om vad det är jag går igenom, för jag är inte riktigt mig själv just nu. Jag stöter bort folk som försöker kontakta mig och jag kan nog uppfattas som rätt otrevlig. Men jag orkar inte med någonting just nu. Jag försöker anstränga mig ibland, men oftast finns inte orken helt enkelt. Det där inlägget har iallfall inte blivit av, för jag orkar inte med att skriva det heller. Ni har säkert märkt att jag knappt bloggar alls.. Men vi får väl se om det där inlägget dyker upp så småning om.

Vila i frid, lilla pojken min

 
Igår hände det igen.. Jag förlorade ytterligare en av mina fina fåglar. Hittade min lilla Nusse död på morgonen, och det blev lite utav en chock för han var frisk och jag har inte märkt några fel på honom alls. Nusse var väldigt speciell och var faktiskt lite lik mig. Han var en enstöring utan dess like, han ville bara sitta i buren för sig själv med sitt lilla rep (hundleksak) som han älskade mer än nått annat. Han flög aldrig och umgicks aldrig med de andra fåglarna, men det var så han ville ha det. Han ville bara gosa med sitt älskade rep. Han blev 11 år och jag hoppas han fick ett bra liv även om det inte var ett vanligt fågelliv. Vila i frid älskade lilla Nusse pusse, du är saknad <3

RSS 2.0