Min nya bebis

 
Måste bara visa upp min nya lilla familjemedlem. Denna lilla godingen var inte planerad, letade egentligen efter en undulat på blocket men så råkade jag hitta denna lilla dvärgpapegojan istället. Han är halvtam och kan faktiskt säga ett riktigt ord.. Han kan säga pickaboo. Det är väl ett riktigt ord? Gulligt är det iallafall. Jag har döpt honom till Sigge, meeen nu verkar det som lilla Sigge inte är en kille.. Så nu heter han, eller ja, hon Siri. Haha. Men visst är hon fin? :)

#nobodygetsme

 

Happy midsummer

 
Kan ärlig säga att jag skiter i bloggen totalt just nu, men jag försöker göra nått inlägg lite då och då bara för att. Går igenom en liten kris just nu och mår skitdåligt. Orkar ingenting och bryr mig inte om någonting heller.. Men kolla gärna in här ändå, det kan hända att det kommer upp inlägg. Idag ville jag bara kika in och önska alla glad midsommar. Är absolut inte på firarhumör, men till er andra som ska fira.. Ha så kul, men var rädda om er!

Jag vet inte hur man gör

 
 Jag vet inte hur man gör, när man lever
För att inte vara rädd, att bli älskad, att bli sedd
Vet bara inte hur man gör

Jag vet inte hur man gör, när man lämnar
Våga resa sig och gå, inte stå där och se på
Vet bara inte hur man gör

Jag vet inte hur man gör, när man andas
Andas in och andas ut, våga tro på nåt till slut
Vet bara inte hur man gör

Men jag vet vad jag vill, jag vill leva ett liv värt att dö för

Care

 

Kryssning

 
Så i helgen som var så drog jag och Therese lite spontat på en ålandskryssning. Och såklart blev den hur lyckad som helst, som vanligt. Vi har alltid så kul när vi drar på kryssning. Och som vanligt dansasde vi hela natten, åt massa god mat och träffade även på lite trevligt folk.. men det är ju inte alltid en självklarhet, hah. Tog inte sådär jättemycket bilder denna gången, så jag bjuder på en väldigt snål bildbomb nu. Men det överlever ni!

För jag har blivit med lägenhet!!

 
Trodde seriöst denna dagen aldrig skulle komma, men efter FYRA LÅÅÅÅNGA ÅR som bostadslös har jag nu äntligen fått min egna lägenhet igen! Kan knappt tro att det är sant och jag är så jäkla glad! Det är verkligen en enorm tyngd som har lyfts från mina axlar.. Ni har verkligen ingen aning hur mycket det här betyder för mig. Första september är det inflyttningsdags, can't wait!!

Tack för alla gratulationer!

 
Igår var inte vilken dag som helst, för igår fyllde jag nämligen år! Spenderade min dag i Stockholm där jag egentligen inte gjorde nått speciellt. Behövde bara komma bort lite, vara i en annan miljö, se andra människor.. ah ni fattar grejen. På grund av vissa omständigheter hade jag svårt att slappna av och njuta fullt ut och matlusten var ju helt borta så jag åt typ inget på hela dagen.. men jag är så tacksam för alla gratulationer jag har fått. Inte minst dom jag har fått här på bloggen! De flesta har ju kommenterat på mitt deppiga inlägg här under och även skrivit några fina uppmuntrande ord till mig.. Alltså, ni är guld värda. Tusen tack, ni gör mig så glad!

Utmattad inifrån och ut

 
Har egentligen ingen lust att blogga. Jag går igenom så mycket olika känslor nu samtidigt som jag känner mig helt tom. Det är mycket som händer i mitt liv atm, mycket bra saker faktiskt. Men en del dåliga saker också, vilket är tråkigt eftersom jag så gärna bara skulle vilja vara glad för en gångs skull och njuta av det som är bra nu. Men detta är mitt liv i ett nötskal, så det är bara att bita ihop.. Förhoppningsvis blir allt bra i slutändan. Och förhoppningsvis orkar jag uppdatera här lite oftare framöver, men det visar sig. Peace out.

RSS 2.0