Stackars liten

 
Igår var jag till veterinären med Bella, och precis som jag trodde så var benet brutet. Så nu är Bella gipsad och allmänt onöjd med livet. Stackars liten. Hon ska nu sitta själv i en bur med gipsat ben och krage i 3-6 veckor. Bella som älskar att flyga fritt, leka med sina kompisar, busa och hitta på rackartyg måste vara helt still nu. Det kommer bli väldigt låååånga veckor, men vi ska ta oss igenom det.
 
Men jag uppskatter verkligen inte att veterinärena här i Karlstad verkar vilja att vi ska göra oss av med våra fåglar. Innan Bella ens var undersökt, innan hon ens hade sett Bella eller pratat om vad man kunde göra för att hjälpa henne, föreslog hon att vi skulle avliva henne.. ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER!? Hon har brutit benet, ska hon behöva mista sitt liv för det!? Fattar inte att det finns veterinärer som uppmuntrar folk att avliva sina djur för småsaker som faktiskt går att fixa. Det är vidrigt. Många går på detta också, för det blir för besvärligt helt plöstigt när djuret är sjukt eller skadat. Och då kan jag säga att är man inte villig att hjälpa sitt husdjur och kämpa för det och inte är villig att kosta på djuret den vård den behöver, DÅ SKA MAN INTE HA HUSDJUR!! PUNKT SLUT!

Kommentarer
Postat av: Helene

Bryter en människa sitt ben, så borde de också avlivas! Nä men, ungefär så dumt är det. Klart man ska hjälpa sina djur!! :( Sicka puckon.
Hoppas lilla pussen blir bättre snart! Så fin! <3

Svar: Åh, tack ska du ha!
Inah

2016-03-08 @ 15:39:00
URL: http://minttu.blo.gg/
Postat av: Elin

Men fy, vilket bemötande .. De är väl lika mycket husdjur som vilket annat djur som helst!? Fy på dem!

2016-03-08 @ 16:14:30
URL: http://sennivikens.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Hur kan man ens säga att man ska göra sig av med sitt djur för att det är nåt fel på den!? Utan att ens undersöka!? Fyfan!

Krya på dig Bella. Snart flyger du fritt igen <3

2016-03-08 @ 18:08:27
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: a n n i k a

Stackars liten, hoppas hon känner sig bättre snart!

2016-03-08 @ 19:02:12
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0