The good girl got tired of being pushed around and turned into a bitch

 
Besvikelse efter besvikelse. Är så äckligt trött på att gråta över folk som inte fucking bryr sig.. Vart fan har respekten tagit vägen? Vet inte folk vad respekt är längre? Vet inte folk vad kärlek, lojalitet, omtanke och tillit är längre? Är så äckligt trött på att vara den som alltid ska vara snäll. Men vet du vad? Jag är färdig med att vara snäll, FUCK SNÄLL!! Jag kan vara den underbaraste i världen om du är det mot mig, men ger du mig tårar i ögonen, en klump i magen och ett trasigt hjärta kan jag fan vara allt annat än underbar. Var så säker. Ingen fuckar med mig längre. Den Stina är död och begraven för länge sedan. Underskatta inte mig. Underskatta inte den blyga tjejen som knappt pratar.. Jag kan krossa dig med mitt lillfinger om jag så vill.
 
Från och med nu tänker jag behandla folk som dom behandlar mig. Så är jag otrevlig och dryg mot dig får du fundera på varför jag är det.. What goes around, comes around.
 
Detta är vad jag känner. Detta är mina känslor. Detta kommer inte diskuteras med någon, någonsin. Min blogg är som en öppen dagbok, och just nu är jag arg, ledsen och besviken och detta är en liten del av vad som cirkulerar i min hjärna. Så, våga inte ens ifrågasätta ett endaste litet ord jag har skrivit.
 
And yes, it seems like the good girl turned into a bitch after all..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0