Tur och retur

 
Hellu! Nu var det ett tag sen igen jag kikade in här.. Och det är faktiskt så att under denna tiden har jag hunnit befinna mig i Spanien i en vecka och även vart hemma igen ett par dagar. Jag kom hem i fredags och jag har med mig massa bilder hem från vackra Cala Millor, som stället som jag var på hette. Självklart kommer jag visa er dessa bilder.. Inte alla, men en hel del! Så håll ut, bilder kommer!

5 dagar kvar..

 
Nu är det inte långt alls kvar tills jag drar till Mallorca. Är superstressad för jag har tusen saker att fixa innan dess. Idag har jag inhandlat ett par saker och har börjat klura i vad jag ska ha med mig för kläder. För jag kan inte bara plocka fram lite kläder och sen är det färdigt. Nej nej nej, det är en lång process av provande och övervägande.. Så jag börjar i god tid så jag slipper panik. Kommer nog få det ändå, men man kan ju hoppas på det bästa iallafall haha. Kan inte fatta att det bara är fem dagar kvar, det är ju ingenting! Bokade resan i januari så att jag nu äntligen åker på fredag är CRAZYYYY!!

Nu har jag blivit med lägenhet!

 
Nu är den min! Lägenheten som jag har väntat i evigheter på. Jag älskar den, den är verkligen perfekt för mig. Just nu är den väldigt sliten, men till veckan ska dom fula golven bort och vardagsrummet ska tapetseras om. Sen ska jag fixa och måla lite själv också. Så jag ska alltså inte flytta in riktigt än. Det får bli efter jag kommer hem från Mallorca är det tänkt. Men åhh, jag är så glad nu!

RSS 2.0