5 saker du inte visste om mig

 
  • Jag har aldrig varit otrogen. Även när jag har varit i förhållanden där jag har varit illa behandlad och otroligt olycklig så har tanken inte ens slagit mig. Jag har det helt enklet inte i mig. Är jag kär i en person har jag bara ögon för den personen, även om jag så är olyckligt kär.
  • Jag har extremt svårt att bli brun. Jag är en väldigt blek människa och det spelar egentligen ingen roll hur mycket jag solar, jag blir inte brun. De senaste åren har jag dock ätit brun utan sol-tabletter under våren och sommaren, och det har faktiskt hjälp mig en del.
  • Jag har OCD (tvångssyndrom). Min OCD är inte så allvarlig, men den går lite i vågor och i perioder har den varit väldigt påfrestande.
  • Jag har aldrig testat droger. Finns inte så mycket mer att tillägga här. De flesta i min ålder (27) har testat någon typ av drog någon gång i livet, men det har alltså inte jag.
  • Jag tycker mer om djur än om människor. Tycker faktiskt inte om människor speciellt mycket alls faktiskt. Människor är för det mesta hemska varelser (min åsikt) och förstör denna världen. Djuren däremot håller jag väldigt varmt om hjärtat. Varje gång en naturkatastrof händer eller nått annat hemskt där både människor och djur har drabbats så skiter jag i människorna, medan mitt hjärta brister för djuren. Kunde jag skydda och rädda alla världens djur skulle jag göra det. Inget får mig att må så dåligt som när ett djur plågas eller råkar illa ut. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0