Nyårslista 2017

Beskriv året med tre ord - Ångest, förändringar, kärlek.

Hur har ditt 2017 varit? - Det har varit tufft, ledsamt, ångestfyllt, slitsamt. Jag har sörjt, gråtit, kämpat och kännt hopplöshet. MEN, detta året har trots det också inneburit några positiva saker. Jag hittade min stora kärlek som har gett mig otroligt mycket glädje och trygghet detta året. Jag flyttade in i min lägenhet, och jag har efter många års väntan äntligen fått hjälp i form av terapi och medicin för min psykiska ohälsa.

 

 

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? - Blev full för första gången i mitt liv och fick även uppleva min första bakfylla.. 

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma? - 1 februari, dagen då jag och Mattias blev tillsammans ♥

Vad är din största framgång 2017? - Att jag har tagit emot hjälp för mina ätstörningar. Det var absolut ingenting som var planerat, jag har inte ens förstått vilka svåra probelm jag har förren nu. Men mina ätstörningar kom upp när jag pratade med min psykolog och hon tyckte jag behövde hjälp och skickade in en remiss till CFÄ (centrum för ätstörningar). Att jag ens har gått med på att få hjälp för mina problem förbluffar mig själv faktiskt. Jag vill inget hellre än att gå ner i vikt. Men nu istället ska jag lära mig själv att äta mer, försöka acceptera min kropp som den är just nu, väga mig regelbundet inför någon, släppa all kontroll på kalorier m.m. Jag har levt så destruktivt i så många år och jag har väl äntligen insett att jag kommer ingenstans med att leva så utan att jag bara mår dåligt av det. 

 

 
Bästa köpet? -  Har i ärlighetens namn inte köpt så mycket i år. Men måste jag säga något så får det bli armbandet jag köpte till Mattias i julklapp.

Vad spenderade du mest pengar på? - Har faktiskt ingen aning. 

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Kan komma på tre saker. 1. När jag äntligen var klar med renoveringen i min lägenhet som jag hade kämpat med så länge. 2. När min älskling kom in på sin utbildning, var så jäkla glad för hans skull! 3. En grej som fortfarande är lite hemlig, haha. Men detta fick det verkligen att värma i hjärtat kan jag tala om!

Vem har du umgåtts med mest? - Mamma och Mattias.

Har du haft ett förhållande under 2017? - Ja, tror ingen har missat det. Haha.

Vad var extra dåligt med året? - Att jag har varit så extremt obekväm med min kropp och mitt utseende. Det har jag i och för sig varit i väldigt många år. Men i år har jag knappt ens velat ta bilder på mig själv eller visa mig för folk.

 

 
Bästa minnet från 2017? - Ett av dom bästa minnena är när Mattias säger att han älskar mig för första gången.. I det ögonblicket kändes det som tiden stod still ♥

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Svår fråga.. Detta året har utan tvekan varit tufft på många sätt och jag har varit väldigt ledsen. Men jag har skrattat mer detta året än jag brukar och det är enbart min älskade pojkväns förtjänst. Han gör mig glad och får mig alltid att skratta. 

Vart reste du under 2017 - Har typ inte ens vart utanför Karlstad detta året..

Vad gjorde du på din födelsedag? - Gjorde egentligen ingenting speciellt, spenderade dagen med min kärlek och hade en jättebra och mysig dag!

 

 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? - Mindre ångest.

Vem saknade du? - Mimmie såklart, mitt hjärta värker av saknad efter min lilla flicka. Annars så har jag saknat min vän Therese väldigt mycket som jag knappt umgåtts med alls i år.

De bästa nya människorna du träffade? - Har fått träffa en hel del vänner och familj till Mattias, och alla har verkligen varit så trevliga och härliga!

Är det något du saknar 2017 och vill ha 2018? - Självförtroende. Skulle bara vilja ha en liten gnutta så jag åtminstone står ut med mig själv just nu.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? - Inget speciellt, kommer bara fortsätta på samma sätt fast försöka göra det lite bättre.

Dina planer för 2018? - Känns som jag svarar samma sak på denna frågan varje år, men jag kommer fortsätta fokusera på mitt mående. Att försöka må bättre än min första prioritering just nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0