5 saker du inte visste om mig

  • På de senaste nio åren har jag träffat min pappa en gång. Han har helt enkelt prioriterat annat. Så har det egentligen varit under hela mitt liv. Har dock slutat bry mig och har inget intresse av att träffa han igen.
  • Jag har kräkfobi. Har haft denna fobin större delen av mitt liv och den innebär att jag tycker det är extremt obehagligt att kräkas eller se andra kräkas. Får grov ångest bara av tanken på att kräkas. Tack och lov har jag en stark mage så jag kräks sällan, senaste gången var 10 år sedan.
  • Jag älskar inredning. Ända sen jag var liten har jag tyckt om att möblera och dekorera rum. Nu när jag är vuxen tycker jag om allt som har med inredning att göra, allt från tapeter, möbler, köksprylar, textiler till dekorationer och lampor. Allt verkligen! För mig är det jätteviktigt att ha ett fint hem, dock är det dyrt med heminredning. Ska fixa iordning min lägenheten så gott det går, men en dag kanske jag kan få mitt drömhem!
 
  • Jag blev väldigt retad när jag var yngre. Under hela min skolgång till jag var 20 år blev jag både väldigt utfryst och retad. Blev även väldigt retad av andra barn utanför skolan när jag var liten. Jag både såg annorlunda ut och var annorlunda än andra i min ålder, och detta gjorde att jag var det perfekta mobbningsoffret. Oftats fick jag höra saker om min längd och vikt. Jag var både längre och större än andra tjejer (och de flesta killar), men jag blev också retad för min otroligt bleka hy, mina runda kinder, att jag vart tystlåten, att jag hade fula kläder och att jag var fattig.
  • Jag är väldigt gosig av mig. För det mesta vill jag ha mitt space och tycker inte om att vara för nära någon. Men tycker jag om någon väldigt mycket älskar jag närhet och kan vara väldigt fysisk. I förhållanden har jag alltid uppfattats som lite klängig. Men nu har jag haft turen att äntligen hitta en kille som är lika gosig som mig och som uppskattar min närhet. Vi är verkligen gjorda för varann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0