Throwback Thursday #13

 
 
Bildbomb!!! Kände för att vara lite ego, så här har vi en hel del bilder på mig från 2014. Herregud vad jag har förändrats känner jag när jag ser dom här bilderna. Och inte till det bättre dock..

Stop thinking about everything so much..


Dagens

 
Dagens humör: Känner mig låg.
 

Dagens mående: Ont i huvudet, trött och stressad.

 

Dagens planer: Träna (har redan gjort).

 

Dagens materiella vill ha: Är riktigt sugen på ett par adidasskor.. Jag har sneakarsabstinens, det var så längesen jag köpte nya sneakers :( Sen vill jag ha en ny väska.. och en ny keps. Kan göra listan lång, men jag ger mig där..

 

Dagens fundering: Funderar nog på allt och lite till.. Det är kaos i mitt huvud minst sagt.

 

Dagens längtan: Längtar till lördag då jag äntligen få spendera lite tid med min favorit igen.

 

Dagens vill göra: Sova och äta (går på diet så får vänta lite med att frossa i mig mat haha).


5 saker just nu

 
Jag ska äta våfflor idag. Japp, ville bara tala om det.
 
Jag har kommit igång med träningen igen. Efter några månader med dåligt med träning har jag nu äntligen kommit igång igen. Känns fett najs, nu längtar jag bara efter resultaten! 
 
Jag är så jävla kär. Jag har världens bästa pojkvän. Han ger mig mer kärlek än vad jag antagligen förtjänar och jag är så otroligt tacksam för varje dag som han finns i mitt liv. Min skatt <3
 
Jag saknar min lilltjej. Saknaden efter Mimmie äter upp mig inifrån, jag känner mig verkligen trasig utan henne..
 
Jag längtar efter att få flytta in i min lägenhet. Förhoppningsvis kan jag göra det snart, iallafall senast om 2,5 månad. Jag har inte bråttom, jag har det bra där jag bor nu liksom. Men jag längtar verkligen efter att få göra fint och inreda och bara få ha mitt egna ställe. Har väntat länge på det!

...


Throwback Thursday #12

 
 
Nu har fröken Stina grävt i arkivet igen, haha.. Och här har vi min nyårsafton år 2010. En av de bättre nyårsaftnonar (säger man så?) som jag har haft. Inte för att vi gjorde något speciellt. Först var vi hemma hos mig i min etta om jag minns rätt, sen åkte vi ner till stan.. Kom ihåg att vi satt inne på Buger King ett bra tag, antagligen för att det var så jäkla kallt ute.. Minnet är inte riktigt med mig just nu, men jag hade en bra kväll/natt iallafall!

Hypnotised


#pain


Inspiration - Träningskläder

TRÄNING

 
Nike Top | Adidas Hoodie | Fitbit | Nike Skor | Tights Turkos | Tights Vinröd | Nike Tränings BH | Träningsbag
 
Sponsrat inläggI'm tired..


One month

 
Måste bara visa den fina rosen jag fick häromdagen av min älskling. Fick även choklad, men den försvann fort kan jag tala om.. Så hann inte få med den på bild. Haha. Men jag har verkligen den bästa killen i världen, och man kan ju tro att jag säger så för att han går och köper en ros och choklad till mig, men det är bara en bonus.. Han är bäst för att han ger mig allt det där jag aldrig riktigt fått förut.. Trygghet, respekt, lojalitet och 100 procent kärlek. Han får mig alltid att känna mig som en prinsessa i hans närhet, han får mig alltid att känna mig speciell och så otroligt älskad. Helt ärligt tjejer, ni borde vara väldigt avundsjuka på mig!
 
Och jag vet att du kommer läsa detta så.. Jag älskar dig Mattias <3

RSS 2.0