5 saker just nu

 
Mitt huvud går sönder. Har haft vidrig huvudvärk (spännigshuvudvärk som också sitter i nacken, käken, örat och runt ögat) konstant sen i tisdagskväll och jag känner att psykbrytet är nära nu. Det gör så satans jävla ont och inga tabletter funkar.. Och jag kan inte ens lägga mig ner och vila, just för att det också gör så ont i nacken. Jag vill bara gråta..
 
Jag längtar till lördag. Då ska jag och mamma ha pizzakväll och kolla på ESC. Ska bli så mysigt. Har dessutom typ inget att se fram emot nu för tiden så då betyder en sån liten grej väldigt mycket för mig.
 
Jag fyller år snart. Eller ja, så himla snart är det inte. Om 26 dagar för att vara exakt. Mina tre senaste födelsedagar har varit riktigt kassa, så förra året bestämde jag mig för att skita i min födelsedag i fortsättningen.. Men vi får väl se. Ska väl käka tårta iallafall.
 
Min ångest har blivit värre. Egentligen har allt blivit värre. Ångesten, oron, stressen, depressionen, sömnproblemen, huvudvärken.. Yay, det är kul att vara Stina.
 
Jag saknar mitt hår. Hade rätt långt hår förra året, men på grund av näringsbrist och all psykisk stress de senaste åren har jag tappat typ hälften, plus att det har gått av i topparna.. Så nu är det MYCKET kortare och tunnare. Gör allt i min makt att försöka få tillbaka mitt hår, men även om det går så tar sånt lång tid. Har någon något bra tips på kosttillkost, hårprodukter, eller vad som helst som kan hjälpa mitt hår, snälla lämna gärna en kommentar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0