Dark angel

 
Vanligtvis firar jag inte Halloween, men i år var jag bjuden på en Halloweenfest. Och här är lite bilder på min outfit som jag hade på mig. Skulle föreställa en svart ängel helt enkelt. Tycker det blev en riktigt bra utklädsel för att vara första gången, dock är nog inte svart hår min grej. Men det var kul att testa! 

Älsklingens födelsedag

 
Häromdagen firade jag min älskade pojkvän som fyllde år. Försöke göra hans födelsedag så speciell jag kunde, så jag fixade ballonger, lagade mat och bakade massa gott till honom. Fixade även en present jag hoppades han skulle uppskatta. Han blev väldigt glad så det blev riktigt lyckat! Hade jag kunnat hade jag gjort ännu mer för honom, för jag älskar verkligen att göra fina saker för dom jag älskar.

7102017


All of me loves all of you

 
Idag är det alla pojkvänners dag och då måste jag ju visa upp min stora kärlek. Han är den vackraste människan jag någonsin har träffat, på alla sätt och vis. Han är min lycka och stolthet i livet och jag älskar honom till universium och tillbaka. Jag är så lyckligt lottad att just han blev min, min älskade Mattias ♥

Tusen bitar


RSS 2.0