Årsresume 2018 - Del 1

 
 
JANUARI
 
Året börjar med ett biobesök med pojkvännen och hans vänner. Jag kämpar mycket med extrem trötthet och sover större delen av mina dagar. När jag väl är vaken blir det mycket serier, något jag inte har kollat mycket på innan. Men nu har jag lyckats nördat ner mig i både PPL och Breaking Bad (serietips!). Jag har mycket möten med CFÄ (centrum för ätstörningar) och blir erbjuden dagvård. Jag tackar nej. Månadens bästa händelse var familjetillskottet av mina små dunisälsklingar Totte och Fia.
 
 
 
FEBRUARI
 
Firar ett år med min älskling. Tröttar på mitt tunna och slita hår och väljer att klippa av skiten. En mycket jobbig månad med mycket ångest och fortsatt extrem trötthet. Efter julens alla godsaker och mycket påtryckningar på cfä triggas jag och börjar hetsäta.. Detta leder såklart till stor viktökning. Mår skit.
 
 
MARS
 
Åter en kämpig månad med extrem trötthet och hemska magsmärtor. Bokar tid hos läkaren för mina magsmärtor och får veta att jag har dyspepsi. Fortsätter gå upp i vikt, då jag inte får den hjälpen jag behöver.. Min kontakt på cfä verkar ignorera att min ätstörning har spårat ur och att jag förstör mig själv. Jag börjar även i familjeterapi med min mamma. Ända guldkanten på denna månaden var att jag fick mitt efterlängtade skrivbord i present av min pojkvän. Var så tacksam, då jag kämpat i månader för att försöka få råd med ett skrivbord.
 
 
 
APRIL
 
Börjar aprilmånad med att bli riktigt jävla sjuk. Och eftersom påsken infann sig precis då fick jag även ställa in påskfirandet med min mamma och pojkvän. Firade påsk ett par dagar efteråt istället. Några dagar senare fick jag uppleva en hemsk dag då jag hittar min älskade lilla Doris medvetslös. Hon låg nästintill livlös i min hand i flera timmar, tills hon mirakulöst vaknade till. Efter att hon vaknat till spydde hon slem i ett par timmar, så gissningen är att hon hade blivt förgiftad på något sätt. Jag fortsätter även att vara trött osv osv.
 
 
 
MAJ 
 
Händer inte mycket denna månaden. Jag kämpar på med min trötthet, ångest och ätstörning. Försöker komma igång med träningen, går dock inget vidare. Supervärmen kommer och jag typ dör av värmeslag.. Hann köpa en fläkt innan det blev fläktbrist i Sverige, haha. Årets bästa köp!
 
JUNI
 
Fyller 29 år och firar denna dagen med att bland annat äta på Pinchos med min pojkvän. Så mysigt! Det vart även midsommarfirande och studentfirande med honom. Jag höjde dosen på min medicin och färgade mitt hår rosa. Jag hittade en liten skadad måsunge instängd i en stupränna, och såklart tog jag med den hem (dom som känner mig fattar grejen). Jag tog hand om den lilla måsisen och såg till att den blev stor och stark så att den kunde klara sig på egen hand, och släppte sedan ut den. Månadens äckligaste var utan tvekan upptäckten av ett spindelbo i mitt sovrum med tusentals spindelbebisar.. Ryser bara jag tänker på det 🤢 Min lilla undulat Totte opererade sitt öga och min andra undulat Iza rymmde ut i trappuppgången och krascha i en fönsterruta och föll ca 3-4 meter ner i ett betonggolv.. 😭 En mycket traumatisk upplevelse för både mig och Iza. Hon blev väldigt chockad och började blöda lite näsblod, men annars gick det tack och lov bra med henne ❤ Det gick även bra med Totte!
 
 
(Lilla måsisen växte så det knakade och blev en stor vacker mås tillslut ❤ Sista bilden är när vi släppte ut honom i det fria)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0