I'm only human

 
Har en riktig dålig dag idag. Och av inlägget under att tyda så var inte min natt heller så kul. Har ångest från helvetet och mitt humör är extremt ostabilt just nu. För tillfället hatar jag livet en smula och tänker bara kolla serier och vara grinig och ledsen. Det är faktiskt okej att vara anti till allt och alla ibland. Man är inte mer än människa. 
 

Ångest..

Kan någon tala om för mig varför det känns som man ska dö när man får ångest? Just i denna stund har jag tak över huvudet, jag är trygg och ligger i en varm säng.. Jag är inte sjuk och jag är inte i fara. Men ändå känns det som jag håller på att dö. Jag är livrädd. Men jag vet inte varför. Visst är jag rädd för mycket i livet. Men varför är jag så rädd så jag knappt får luft i denna stund, när jag egentligen inte kan vara tryggare.. 

Day 4 of 365

 Bild från nyårsafton.
 
Dag fyra på det nya året och än så länge har jag inte gjort något annat än att bara sitta inne i mina mjukiskläder och kolla på serier. Jag hade ett riktigt bra nyår med min älskade pojkvän, men efteråt så har jag varit så extremt trött så jag har inte vetat vart jag ska ta vägen. Har sovit och sovit och sovit, och ändå är jag trött.. Väldigt passade så har säsong 7 av Pretty little liars precis också kommit ut på Netflix så jag har ju totalt fastnat i det. Älskar den serien! Så idag blir det ytterligare en dag med serier, kan jag slita mig från Netflix en stund tänkte jag också fixa lite i min lägenhet.

RSS 2.0