Veckans lista

VECKANS MÅENDE
Har börjat med en ny medicin, plus att jag har varit väldigt hormonell, så måendet har varit väldigt svajigt. Mycket tårar, ångest, oro och ont  i magen. Som grädde på moset blev jag förkyld (igen!!!) igår också.. Yay.
 
VECKANS LÄSKIGASTE
Mötet på CFÄ. Har alltid ont i magen när jag går dit. Mår dåligt att bara vara i den byggnaden och är alltid rädd för att behöva väga mig. 
 
VECKANS GODASTE MÅLTID
Mamma bakade en nyttig chokladkaka som var såå god 👌 
 
VECKANS TRÅKIGASTE
Att det i princip är för varmt att vara ute så man sitter bara inne och möglar istället..
 
VECKANS LÅT
Zedd - Happy now
 
VECKANS BÄSTA
Att få bada. Doppet var inte planerat, så jag badade i leggings och en sporttopp. Det var skittjobbigt att visa magen, men JÄVLAR vad skönt det var att få svalka sig. Bästa stunden på hela veckan. 
 
VECKANS KLÄDESPLAGG
Min nya pyjamas som jag köpte på Cubus. Love it!
 
VECKANS MYSIGASTE
Jag och älskling gick en lång promenad från stan ut till Vidön (där jag gjorde mitt lilla oplanerade dopp). Tanken var att vi skulle gå ända till Skoghall, men vi avbröt lite tidigare och tog bussen hem.  Hade iallafall en supermysig dag med mitt hjärta.
 

Happy now

 

Bästa helgen på länge

 
Har inte ens ord för hur underbar min helg har varit. I fredags blev jag bjuden på dejt med bio och god mat på O'Learys av min kärlek. Resterande dagar har vi bara myst och haft det trevligt tillsammans. Älskar hans sällskap och allt vi gör. Vi kan sitta och bara hänga och prata i flera timmar. Och det bästa är att vi kan prata om allt. Vi kan skratta och tönta oss tillsammans, men också prata om djupa saker, om varför himlen är blå, om hur man paddlar en kanot och om varför zebror är randiga osv. Vi har nog pratat om de flesta samtalsämnen man kan ha. Jag har verkligen hittat min soulmate.
 
Tack för allt denna helgen älskling ❤
 
 

RSS 2.0